«Πες μου πως είσαι διακοπές στην Ελλάδα, χωρίς να μου το πεις», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του κειμένου αλλά και του βίντεο με έναν τράγο να έχει εισβάλλει στο αυτοκίνητο τουριστών στα Χανιά και πεισματικά να αρνείται να βγει.

Το αστείο συμβάν εκτυλίχθηκε πάνω από την παραλία Σεϊτάν Λιμάνια, όπου όλοι γνωρίζουμε ότι οι τράγοι κάνουν βόλτες, πλησιάζουν με περίσσιο θάρρος τους λουόμενους και φυσικά απαιτούν να φάνε ο,τιδήποτε φαγώσιμο.

Στην προκειμένη περίπτωση ένας τράγος μάλλον αναζητούσε λίγη ανάσα δροσιάς, λίγο ίσκιο, ή όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν κάποιοι χρήστες του TikTok, «ήθελε να τον μεταφέρετε στην παραλία».

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, μαζί με την παρέα του προσπαθούσαν να διώξουν το ζώο, κατόρθωμα δύσκολο τελικά, καθώς τους αγνοούσε επιδεικτικά.

Δείτε το βίντεο: 

@asiapiwka6 Just wanted a ride 😂😅🤣 #pov #povstories #greece #greekholidays #greekvacation #vacation #holidays #crete #cretegreece #goat #goatsoftiktok #goatsimulator ♬ Sirtaki (Zorba the Geek) – LucasGitanoFamily

«Τους κατσικώθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση. «Το είδε κίτρινο, το πέρασε για ταξί. Στην παραλία ήθελε να πάει», σχολίασε ένας άλλος.

«Είναι επειδή είμαστε φιλόξενος λαός μέχρι και τα ζώα μας καλωσορίζουν τους πάντες», είπε ένας τρίτος.