Λίγες ώρες μετά τον χαμό της αγαπημένης ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι, που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά με τους ρόλους της στο «Μπέβερλι Χιλς» και τις «Μάγισσες», οι συμπρωταγωνίστριές της την αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα στα social media.

Η Τζένι Γκαρθ, που υποδύθηκε την Κέλι στο «Μπέβερλι Χιλς», θρηνεί για την απώλεια της άλλοτε συμπρωταγωνίστριάς της Σάνεν Ντόχερτι μετά την ανακοίνωση του θανάτου της στα 53 της χρόνια.

Η Τζένι Γκάρθ μοιράστηκε δύο φωτογραφίες τους από τις εμφανίσεις τους ως Κέλι Τέιλορ και Μπρέντα Γουόλς με τη Σάνεν Ντόχερτι από τη δημοφιλή σειρά των ’90ς «Μπέβερλι Χιλς».

«Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη για την απώλεια της μακροχρόνια φίλης μου Σάνεν Ντόχερτι, της γυναίκας που έχω συχνά περιγράψει ως έναν από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ» σημειώνει αρχικά η Τζένι Γκαρθ.

«Η σύνδεσή μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά ότι είμαστε η μία ενάντια της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό» συνέχισε για τη Σάνεν Ντόχερτι η Τζένι Γκαρθ.

Η Τζένι Γκαρθ συνέχισε περιγράφοντας τη Σάνεν Ντόχερτι ως «θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική και πολύ στοργική και γενναιόδωρη». «Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και τις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Bowie».

View this post on Instagram

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth)

«Δεν έχω λόγια…»

Το δικό της αντίο στη Σάνεν Ντόχερτι έστειλε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Τόρι Σπέλινγκ, αναρτώντας μια selfie της με την αείμνηστη ηθοποιό στο Instagram.

«Δεν έχω ακόμα λόγια… αλλά ξέραμε και αυτό είναι που έχει σημασία» σημείωσε η Τόρι Σπέλινγκ που υποδύθηκε την Ντόνα Μάρτιν στο «Μπέβερλι Χιλς».

Η Τόρι Σπέλινγκ με τη Σάνενα Ντόχερτι