Η Σελήνη από χθες είναι στον Σκορπιό και ήδη αρχίζει να επηρεάζει θετικά κάποια ζώδια. Η διπλωματική οδός όσο δύσκολη κι αν φαντάζει είναι η πιο ουσιαστική και θετική προσέγγιση αυτή τη στιγμή στα όποια μας προβλήματα με τους άλλους. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην/συν) στις 26 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα τους φέρει τύχη η σελήνη

Ταύρος

Θα βρείτε την επικοινωνία με τους γύρω σας να γίνεται πιο ουσιαστική και αποκαλυπτική. Εάν υπάρχουν θέματα ή προβλήματα που χρειάζονται λύση, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να τα αντιμετωπίσετε. Και να βρείτε κοινές λύσεις. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή να ενισχύσετε τις υπάρχουσες. Καθώς η εμπιστοσύνη και η αλληλοεκτίμηση θα κυριαρχούν.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο Σκορπιό ενισχύει την ικανότητά σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με δημιουργικούς τρόπους. Είτε ασχολείστε με την τέχνη, είτε με κάποια άλλη μορφή δημιουργίας, θα βρείτε τον εαυτό σας να βυθίζεται πλήρως σε αυτό που αγαπάτε. Είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε νέα έργα ή να ολοκληρώσετε αυτά που είχατε αφήσει στη μέση.

Σκορπιός

Καλό θα είναι να προσεγγίσεις τον έρωτα με υπομονή κι επιμονή, αφήνοντας τις μεγάλες αποφάσεις για άλλη μέρα.

Αν κάτι στο περιβάλλον της δουλειάς σάς ενοχλεί και θέλετε να το συζητήσετε, φανείτε αρκετά διαλλακτικοί. Και μην παίρνετε προσωπικά ή μην αντιδράτε σπασμωδικά σε σχόλια και επικρίσεις.