Πρόσωπο που έχει δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά την προφυλάκισή του για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη σύζυγό του.

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας έχει κάνει αίτημα για να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι, ο γνωστός ποινικολόγος είναι πρωταγωνιστής σε επεισόδια μεταξύ κρατουμένων στον Κορυδαλλό, προκαλώντας προβληματισμό στη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο Απόστολος Λύτρας με τη συμπεριφορά του προκάλεσε επεισόδιο με τους συγκρατούμενους του, στο VIP κελί των φυλακών.

Ειδικότερα, οι συγκρατούμενοί του έκαναν παράπονα στη διοίκηση των φυλακών λέγοντας ότι ο ποινικολόγος τους τρώει το φαγητό, καπνίζει συνεχώς και δεν φροντίζει την προσωπική του υγιεινή.

«Είσαι βρωμιάρης, τρως τα φαγητά μας και δεν καθαρίζεις» φέρεται να του είπαν, καθώς το γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας είναι φανατικός καπνιστής τους δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, μιας και ο ένας από τους δύο έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε κελί με 15 άτομα

Πλέον, μετά το νέο περιστατικό, η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού αποφάσισε να «χαλάσει» την άνεση του VIP κελιού για τον Απόστολο Λύτρα.

Έτσι, ο γνωστός ποινικολόγος που έχει ομολογήσει την ενοχή του για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη σύζυγό του, βρίσκεται σε απλό κελί, μαζί με 15 άτομα.

Στο κελί αυτό, ο Απόστολος Λύτρας διαμένει μαζί με Αλβανούς και Πακιστανούς κακοποιούς σε κουκέτες, ενώ δεν υπάρχει και ντους, παρά μόνο μια «τούρκικη τουαλέτα».