Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ και πρώην οδηγός της Formula 1, Ραλφ, έκανε coming out αναρτώντας μια φωτογραφία με τον σύντροφό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα» ήταν το συγκινητικό μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον σύντροφό του.

Η στενή φίλη του Ραλφ Σουμάχερ και ηθοποιός Carmen Geiss σχολίασε «σας αγαπώ και τους δύο πολύ» στην ανάρτησή του που αποτέλεσε και το coming out του ως ομοφυλόφιλου.

«Έχεις τον καλύτερο σύντροφο, Etienne, που μπορείς να φανταστείς. Μετά από δύο χρόνια μπορείτε επιτέλους να δείξετε την αγάπη σας στον κόσμο. Γνωρίζω τον Ραλφ για περισσότερα από 25 χρόνια και ήταν πάντα μεγάλη χαρά για μένα.

Πάντα φιλελεύθερος, ένας καλόκαρδος άνθρωπος που μπορώ να ψάξω μέρα και νύχτα και πάνα απ’ όλα πάντα ειλικρινής μαζί μου στη θέση του. Είμαι χαρούμενη που έγινα μέρος αυτής της αγάπης και ακόμα πιο χαρούμενη για τους δύο που έψαξαν και βρήκαν ο ένας τον άλλο, γιατί επίσης αγαπώ βαθιά τον Etienne».

Η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ

Ήταν τον Ιανουάριο που αποκαλύφθηκε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να κάτσει στο τραπέζι του δείπνου σύμφωνα με τον Johny Herbert. Ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος κέρδισε επτά παγκόσμια πρωταθλήματα στην καριέρα του, ενεπλάκη σε ένα τραγικό ατύχημα στο σκι τον Δεκέμβριο του 2013.

Η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος τέθηκε σε τεχνητό κώμα και υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, καλύπτεται από μυστήριο από τότε. Υπάρχουν μόνο σύντομες ενημερώσεις από τον στενό του κύκλο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπήρξε ενημέρωση που αποκάλυψε ο πρώην βρετανός αστέρας της Φόρμουλα 1 Herbert σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Ακούω λίγα πράγματα από δεύτερο χέρι. Ακούω από εκείνους εντός της Φόρμουλα 1 ότι κάθεται στο τραπέζι για δείπνο, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια. Μπορώ να διαβάσω μόνο ανάμεσα στις γραμμές.

Δεν έχουμε ακούσει πολλά από την οικογένεια και είναι κατανοητό. Αυτό ήταν πάντα ένα μέρος του τρόπου με τον Μίκαελ και της οικογένειας να κρατά τα πάντα πολύ ιδιωτικά, πολύ μυστικά.

Αυτό συνεχίστηκε από τις αγωνιστικές του μέρες. Δεν νιώθω ότι τα πράγματα έχουν προχωρήσει με τον τρόπο που πολλοί από εμάς που τον γνωρίζαμε και πολλοί από τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο θα ήθελαν να δουν.

Θα ήθελαν να μάθουν, όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε ότι τα πράγματα προχωρούν με θετικό τρόπο. Επειδή όμως δεν έχουμε καμία πληροφορία, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι δεν είναι ακόμα σε θέση που να υπάρχει πιθανότητα ανάρρωσης» υπογράμμισε για τον Μίκαελ Σουμάχερ.