Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
To παραμυθένιο love story της πριγκίπισσας Λεονόρ με νεαρό ισπανό ποδοσφαιριστή της Barcelona

To παραμυθένιο love story της πριγκίπισσας Λεονόρ με νεαρό ισπανό ποδοσφαιριστή της Barcelona

Η Λεονόρ είναι έναν χρόνο νεότερη από τον Pablo Martín Páez Gavira - Οι γονείς της πριγκίπισσας φαίνονται ικανοποιημένοι με το ειδύλλιο.

Μια ακόμη ιστορική βραδιά ήταν η χθεσινή για την Ισπανία, και συγκεκριμένα για την Εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας, η οποία κατάφερε να επικρατήσει της Αγγλίας, 2 – 1 στον χθεσινό τελικό του Euro 2024 και να αναδειχθεί στον μεγάλο νικητή για 4η φορά στην ιστορία της.

Το θέαμα ήταν φυσικά πλούσιο και όχι μόνο για τους φίλαθλους. Στον κρίσιμο αγώνα βρέθηκε και ο πρίγκιπας William, προκειμένου να εμψυχώσει την χώρα του, αλλά και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας. Και οι δυο είχαν στο πλευρό ένα από τα παιδιά τους. Μαζί με τον Φελίπε, ήταν η μικρότερη κόρη του Σοφία, και όχι η Λεονόρ.

Για την μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Φελίπε όμως, την Λεονόρ, η οποία είναι διάδοχος του θρόνου, η χθεσινή βραδιά ήταν ακόμη πιο σημαντική, καθώς το ποδόσφαιρο φαίνεται να έχει γίνει το αγαπημένο της άθλημα. Και αυτό γιατί ο 18χρονος σύντροφός της είναι παίκτης της Barcelona. Ο λόγος για τον 18χρονο Pablo Martín Páez Gavira, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε στο Μουντιάλ του 2022, με την νεαρή πριγκίπισσα Λεονόρ να μην χάνει αγώνα της Ισπανίας.

Να σημειωθεί πως ο βασιλιάς Φελίπε βρέθηκε πριν από λίγο καιρό ξανά στο γήπεδο για να στηρίξει την εθνική ομάδα της χώρας του στο ντεμπούτο της κόντρα στην Κόστα Ρίκα όπου πέτυχε ιστορική νίκη με 7 – 0. Μετά την ολοκλήρωση του ματς ο βασιλιάς πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Εκεί τον περίμενε μια έκπληξη, αφού ο Pablo Martín Páez Gavira του χάρισε μια φανέλα του με τον αριθμό 9. Ο Gavi όπως είναι το ψευδώνυμο του, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και στα 18 του έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε Μουντιάλ με την Ισπανία.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι δεν ήταν τυχαία η φανέλα αυτή που πήρε δώρο ο Φελίπε Στ’. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, τα οποία εδώ και καιρό κάνουν λόγο για σχέση ανάμεσα στην πριγκίπισσα και τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αναφέρουν πως η Λεονόρ έχει και λευκώματα στο σχολείο με εικόνες του Pablo.

Η Λεονόρ είναι έναν χρόνο νεότερη από τον Pablo Martín Páez Gavira, ο οποίος έκλεισε τα 18 νωρίτερα φέτος και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, οι γονείς της πριγκίπισσας φέρονται να είναι ικανοποιημένοι με το ειδύλλιο.

Περισσότερα για την πριγκίπισσα Λεονόρ
Η Λεονόρ γεννήθηκε στη Μαδρίτη στις 31 Οκτωβρίου 2005. Είναι η πρώτη στη γραμμή διαδοχής στον ισπανικό θρόνο. Σύμφωνα με το ισπανικό Σύνταγμα του 1978, έγινε διάδοχος μετά την άνοδο του πατέρα της στον θρόνο στις 19 Ιουνίου 2014, λαμβάνοντας τον επίσημο τίτλο της πριγκίπισσας των Αστουριών και τους ιστορικούς τίτλους της πριγκίπισσας της Χερόνας, της πριγκίπισσας της Βιάνας, της δούκισσας του Μοντμπλάνκ, της κοντέσας της Σερβέρας και της λαίδης του Μπαλαγέρ. Η μικρότερη αδελφή της, η Ινφάντα Σοφία, την ακολουθεί στη γραμμή διαδοχής.

Η νεαρή royal σπουδάζει στο UWC Atlantic College στην Ουαλία στο δεύτερο έτος του International Baccalaureate. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κολέγιο όπου φοιτούν πολλοί γαλαζοαίματοι, και εκεί μαθαίνουν πως θα υπηρετήσουν τον θρόνο τους. Σε αυτό το κολέγιο, η Λεονόρ, η οποία μιλά ήδη πέντε γλώσσες, έχει επιλογή μαθημάτων όπως βιολογία, χημεία, οικονομικά, αγγλική λογοτεχνία, γεωγραφία, ιστορία, μαθηματικά και φυσική ενώ στα προαιρετικά μαθήματα εντάσσονται μεταξύ άλλων τα Design Tech, Visual Arts, σπουδές κινηματογράφου, μουσική και παγκόσμια πολιτική.

Σημειώνεται, ότι τα έξοδα των σπουδών της βαραίνουν την οικογένειά της και όχι το παλάτι. Ήδη η 18χρονη κάνει δημόσιες εμφανίσεις με χάρη και άνεση, δίπλα στον πατέρα της, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα. Μόλις ανέβει στον θρόνο, θα είναι η πρώτη βασίλισσα της Ισπανίας μετά την Ισαβέλλα Β΄.

Πηγή Grace

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024