Το Xbox Game Pass της Microsoft είναι γνωστό ότι είναι η πιο δημοφιλής και αναμφισβήτητα η  καλύτερη συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών για χρήστες υπολογιστών και παίκτες κονσόλας.

Έχει ήδη μερικές γνωστές επιτυχίες, όπως Hellblade II, Persona 3: Reload, Neon White και Diablo IV.

Με τόσο μεγάλα μπεστ σέλερ διαθέσιμα για ενεργούς συνδρομητές, δεν είναι περίεργο που χιλιάδες συνδρομητές και παίκτες περιμένουν με αγωνία τις νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών Game Pass.

Και υπάρχουν περισσότερα RPG, shooters, indies και τίτλοι επιβίωσης που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα.

Το Xbox Game Pass είναι διαθέσιμο στις κονσόλες Xbox Series X , Xbox Series S και Xbox One.

Ποια παιχνίδια προστέθηκαν στο Xbox Game Pass τον Ιούλιο;

Ηδη στις κονσόλες Xbox προστέθηκαν τον Ιούλιο νέα παιχνίδια για ατέλειωτες ώρες gaming.

Η λίστα με μερικά από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια triple-A αυτής της χρονιάς είναι η εξής:

  • Journey to the Savage Planet (προστέθηκε στις 3 Ιουλίου 2024)
  • Nickelodeon All-Star Brawl 2 (προστέθηκε στις 3 Ιουλίου 2024)
  • Κρίκετ 24 (προστέθηκε στις 9 Ιουλίου 2024)
  • The Case of the Golden Idol (προστέθηκε στις 9 Ιουλίου 2024)
  • Neon White (προστέθηκε στις 11 Ιουλίου 2024)
  • Tchia (προστέθηκε στις 11 Ιουλίου 2024)
  • Magical Delicacy (Στις 16 Ιουλίου 2024)
  • Flock (Στις 16 Ιουλίου 2024)

Κλασσικά παιχνίδια

Τι και αν τελείωσε το Euro 20024 για τους λάτρεις των σπορ υπάρχει το EA Sports FC 24 για κονσόλες Xbox Series X/One Game

Με περισσότερους από 19.000 πλήρως αδειοδοτημένους παίκτες, 700 ομάδες και 30 πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Champions League ανδρών και γυναικών της UEFA, το EA SPORTS FC 24 φέρνει ασυναγώνιστη αυθεντικότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Ζήστε  ξανά και ξανά τη μαγεία του Champions League με το Champions League Football Cup ενώ παίζεται.

Επιλέξτε την ομάδα σας και παίξτε τους αγώνες της πραγματικής κλήρωσης μέχρι τον τελικό.
Για όσους αγαπάνε το μπάσκετ, το NBA 2K21 είναι η τελευταία κυκλοφορία της παγκοσμίου φήμης σειράς NBA 2K. To 2K21 συνεχίζει να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία αθλητικών βιντεοπαιχνιδιών στην τρέχουσα γενιά πλατφορμών.

Με εκτεταμένες βελτιώσεις στα καλύτερα γραφικά και το gameplay στην κατηγορία του, τις competitive και online δυνατότητές του και τις βαθιές, ποικίλες λειτουργίες παιχνιδιού, το NBA 2K21 προσφέρει μοναδική εμπειρία σε όλες τις πτυχές του μπάσκετ και του πολιτισμού του NBA, όπου Everything is Game!

Το Lego Marvel Avengers είναι ένα spin-off του LEGO Marvel franchise, το οποίο βασίζεται στο cinematic universe που έχουν δημιουργήσει τα κινηματογραφικά Marvel Studios. To παιχνίδι θα ακολουθεί την πλοκή των ταινιών Avengers, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Winter Soldier, Iron Man 3 και Thor: Dark World.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να βιώσετε μια ατέλειωτη εμπειρία gaming δεν έχετε παρά να αγοράσετε τη δική σας κονσόλα μέσα από την ατέλειωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε μοναδικές τιμές.

Κάντε τώρα τις αγορές σας και η πλατφόρμα θα φροντίσει ώστε η κονσόλα με τα παιχνίδια σας θα φτάσουν στην ώρα τους, στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.