Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Μαξίμου ο Μπρατάκος, συνάντηση με Μητσοτάκη - Συζήτησαν την υποψηφιότητά του στο ΕΒΕΑ

Στο Μαξίμου ο Μπρατάκος, συνάντηση με Μητσοτάκη – Συζήτησαν την υποψηφιότητά του στο ΕΒΕΑ

Ο Γιάννης Μπρατάκος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΕΒΕΑ, παρουσιάζοντας παράλληλα τις βασικές αρχές και προτεραιότητες του συνδυασμού του

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου ο υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Μπρατάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιάννης Μπρατάκος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΕΒΕΑ, παρουσιάζοντας παράλληλα τις βασικές αρχές και προτεραιότητες του συνδυασμού του.

Ο Μπρατάκος παρουσίασε τις προτάσεις του στον Μητσοτάκη

Στη συνάντηση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, «πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα λόγω και της προσωπικής σχέσης των δύο ανδρών», ο Γιάννης Μπρατάκος παρουσίασε τις προτάσεις του για το μεγαλύτερο επιμελητήριο της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιάννης Μπρατάκος επισήμανε ότι «στόχος του είναι η συνεισφορά του ΕΒΕΑ στη δημιουργία μιας ισχυρής και ανθεκτικής οικονομίας», τονίζοντας ότι δεσμεύεται να αναδείξει περαιτέρω το επιμελητήριο σε αξιόπιστο σύμβουλο της Πολιτείας ανακοινώνοντας παράλληλα την υποψηφιότητά του.

«Η χώρα μας μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή και ανθεκτική οικονομία, προσελκύοντας επενδύσεις, παράγοντας προϊόντα υψηλής αξίας και δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας. Αυτό το όραμα μπορεί να γίνει πράξη με τη δύναμη των ελληνικών επιχειρήσεων, με το ταλέντο και τις ικανότητες των ανθρώπων τους. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σύμμαχος της επιχειρηματικότητας για περισσότερο από έναν αιώνα, θα συνεχίσει να τις εκπροσωπεί με υπερηφάνεια και ευθύνη, να ενδυναμώνει τη φωνή τους και να στηρίζει την ανάπτυξή τους», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024