Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σενάρια για το μέλλον του Μίτσιτς

Σενάρια για το μέλλον του Μίτσιτς

Το όνομα του Βασίλιε Μίτσιτς εμπλέκεται σε πολλά σενάρια. Ποια όμως είναι η αλήθεια…

Ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι πιθανό να λάβει μέρος σε ανταλλαγής την οποία θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες, μέσω της οποίας οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σκοπεύουν να αποκτήσουν τον σμολ φόργουορντ των Νιου Όρλιανς Πέλικανς, Μπράντον Ίνγκραμ, ενώ και ο Βασίλιε Μίτσιτς γράφεται πως θα αλλάξει στρατόπεδο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Fadeawayworld», οι «πολεμιστές» ενδιαφέρονται για τον άλλοτε παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς και στο trade φημολογείται ότι θα λάβουν μέρος οι Σικάγο Μπουλς και οι Σάρλοτ Χόρνετς.

Ποιοι είναι οι πιθανοί προορισμοί

Οι «ταύροι» αποτελούν πιθανό προορισμό για τον Σέρβο πρώην σταρ της Αναντολού Εφές, αλλά και τους Άντριου Ουίγκινς, Κόντι Μάρτιν και Νικ Ρίτσαρντς.

Από την άλλη, οι Πέλικανς λέγεται πως θα πάρουν τον Μόουζες Μούντι, τον Γκούι Σάντος, τον Νίκολα Βούτσεβιτς και ένα pick πρώτου γύρου από τους Χόρνετς.

Τέλος, οι «σφήκες» παρουσιάζονται ως η ομάδα που θα δεχτεί να αναλάβει το συμβόλαιο του Ζακ ΛαΒίν. Αν ο Μίσιτς πάει στους Μπουλς καθόλου βέβαιο δεν θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του, καθώς αυτή τη στιγμή στους Χόρνετς φαίνεται να υπολογίζεται κανονικά, χωρίςν να μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους Μπουλς, οι οποίοι έχουν στην περιφέρεια επιλογές και δεν είναι σίγουρο πως ο Σέρβος χωράει για να βρει συγκεκριμένο ρόλο.

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024