Ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι πιθανό να λάβει μέρος σε ανταλλαγής την οποία θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες, μέσω της οποίας οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σκοπεύουν να αποκτήσουν τον σμολ φόργουορντ των Νιου Όρλιανς Πέλικανς, Μπράντον Ίνγκραμ, ενώ και ο Βασίλιε Μίτσιτς γράφεται πως θα αλλάξει στρατόπεδο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Fadeawayworld», οι «πολεμιστές» ενδιαφέρονται για τον άλλοτε παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς και στο trade φημολογείται ότι θα λάβουν μέρος οι Σικάγο Μπουλς και οι Σάρλοτ Χόρνετς.

Ποιοι είναι οι πιθανοί προορισμοί

Οι «ταύροι» αποτελούν πιθανό προορισμό για τον Σέρβο πρώην σταρ της Αναντολού Εφές, αλλά και τους Άντριου Ουίγκινς, Κόντι Μάρτιν και Νικ Ρίτσαρντς.

Από την άλλη, οι Πέλικανς λέγεται πως θα πάρουν τον Μόουζες Μούντι, τον Γκούι Σάντος, τον Νίκολα Βούτσεβιτς και ένα pick πρώτου γύρου από τους Χόρνετς.

Τέλος, οι «σφήκες» παρουσιάζονται ως η ομάδα που θα δεχτεί να αναλάβει το συμβόλαιο του Ζακ ΛαΒίν. Αν ο Μίσιτς πάει στους Μπουλς καθόλου βέβαιο δεν θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του, καθώς αυτή τη στιγμή στους Χόρνετς φαίνεται να υπολογίζεται κανονικά, χωρίςν να μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους Μπουλς, οι οποίοι έχουν στην περιφέρεια επιλογές και δεν είναι σίγουρο πως ο Σέρβος χωράει για να βρει συγκεκριμένο ρόλο.