Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γουάιτ: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για την Εθνική»

Γουάιτ: «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για την Εθνική»

Ο Ντέρικ Γουάιτ μίλησε για την ευκαιρία να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να φορέσει ξανά τη φανέλα των ΗΠΑ μετά το 2019.

Μετά την απόφαση του Καουάι Λέοναρντ να αποσυρθεί από τη 12αδα των Ηνωμένων Πολιτειών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Στιβ Κερ αποφάσισε να καλέσει τον Ντέρικ Γουάιτ.

Ο πρωταθλητής με τους Μπόστον Σέλτικς αποδέχθηκε άμεσα την πρόταση και μίλησε για τα πράγματα που έχουν αλλάξει σε σχέση με το 2019 όπου είχε φορέσει ξανά το εθνόσημο, ενώ στάθηκε και στην ατομική του απόδοση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ντέρικ Γουάιτ:

«Πολλά έχουν αλλάξει από το 2019, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Τέιτουμ και τον Χόλιντεϊ ξανά στην Εθνική ομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω να βρεθώ στο παρκέ μαζί τους και να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα.

Με πήραν τηλέφωνο από την Εθνική ομάδα και φυσικά αμέσως μίλησα με την οικογένειά μου για να δω πως θα μπορούσε να γίνει. Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος, Γνώριζα πως υπήρχε ευκαιρία να είμαι στην Εθνική όταν ο Βοϊναρόφσκι έκανε το tweet. Ο ατζέντης μου και εγώ μιλήσαμε λίγο για αυτό μετά το τέλος της σεζόν. Επικοινώνησαν μαζί μας και φτάσαμε εδώ.

Είχα πλάνα με την οικογένειά μου για διακοπές. Αλλά φυσικά είμαι εδώ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποφάσισα να ξεκουραστώ λίγο αλλά όταν με πήραν από την Εθνική άρχισαν κατευθείαν να δουλεύω.

Κάθε χρόνο γίνομαι καλύτερος και νιώθω πως φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά μου, ειδικά με τη συμμετοχή μου στην Εθνική. Πιστεύω πως έχουμε τρομερή ποιότητα τώρα και η ιδέα μου είναι να παίξω σε όποιον ρόλο χρειαστεί, να καλύψω όποια κενά μπορεί να δημιουργηθούν».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024