Οι Λος Άντζελες Λέικερς επέλεξαν στο νούμερο 55 του φετινού draft τον γιό του Λεμπρόν Τζειμς, Μπρόνι, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται με τους Λιμνάνθρωπους στο Summer League.

Μάλιστα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν αρχίσει ήδη οι αρνητικές κριτικές και η… μουρμούρα γύρω από τον Μπρόνι, με τον πατέρα του, να παίρνει θέση επί του θέματος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και πως τον γιο του δεν τον νοιάζει τα όσα λέγονται!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πραγματικά τον Μπρόνι. Δεν τον νοιάζει. Εμένα με νοιάζει λίγο. Όταν μπήκα στη λίγκα, ήθελα να με συμπαθούν οι άνθρωποι, και μερικά από τα πράγματα που έλεγαν για μένα με ενόχλησαν νωρίς στην καριέρα μου. Αυτός δεν δίνει… δεκάρα.

Ο Μπρόνι δεν νοιάζεται για κανέναν. Δεν ακούει καν αυτά τα πράγματα. Είναι ο πιο κουλ. Είναι το εντελώς αντίθετο από τον πατέρα του. Ο μπαμπάς του θα πει κάτι για να απαντήσει στην κριτική. Τον Μπρόνι δεν τον ενδιαφέρει… Όλα όσα λέγονται για αυτόν, πραγματικά δεν τον επηρεάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος σούπερ σταρ.