Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση μία μέρα πριν από το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στην Θεσσαλονίκη, που θα είναι το πρώτο ενόψει της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα, το στιγμιότυπο που… ξεχώρισε από την προπόνηση είναι η συμμετοχή του προπονητή της ομάδας Βασίλη Σπανούλη, όπου φαίνεται να μαρκάρει στενά τον Βασίλη Τολιόπουλο. όπως αποθανάτισε η κάμερα της ΕΟΚ και στη συνέχεια το δημοσίευσα στα επίσημα social media της Ομοσπονδίας.

Δείτε το ποστάρισμα της ΕΟΚ:

Χωρίς τον Γιάννη η 12άδα κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι, Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης που τον κράτησε έξω και από τη σημερινή προπόνηση, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι 12 που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.