Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τι λένε στη Σερβία για Βεζένκοφ, Ολυμπιακό και Πετρούσεφ

Τι λένε στη Σερβία για Βεζένκοφ, Ολυμπιακό και Πετρούσεφ

Δημοσίευμα από τη Σερβία… ανάβει φωτιές για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν – Τι αναφέρουν για τους Σάσα Βεζένκοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ

Η σερβική «Mozzart Sport» καταγράφει τις εξελίξεις στην υπόθεση της ενδεχόμενης επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και στέκεται στον πρόεδρο των Τορόντο Ράπτορς, ο οποίος έχει βάλει… φρένο στη μεταγραφή.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και θέλει όσο τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή να γυρίσει στο σπίτι του, τον Πειραιά.

Όπως είναι λογικό, αν τελικά λάβει «σάρκα και οστά» η επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, τότε ενδέχεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως αφήνει να εννοηθεί η «Mozzart Sport».

Η σερβική ιστοσελίδα αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος, ωστόσο έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, με το ίδιο ρεπορτάζ να στέκεται και στις συνομιλίες που είχε το περασμένο διάστημα ο Σέρβος ψηλός με τους ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «Mozzart Sport»:

«Ο πρώην MVP της EuroLeague πήγε στο Τορόντο και τον Ντάρκο Ραγιακόβιτς μετά από μια κακή σεζόν στο Σακραμέντο, αλλά όταν αναμενόταν να επιστρέψει στην Ευρώπη, ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, σταμάτησε τα πάντα».

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να επιστρέψει ο Πετρούσεφ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα. Ο Σέρβος εκπρόσωπος επισήμανε ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά ότι όλα υπόκεινται σε αλλαγές. Τώρα μένει να δούμε αν ο Πετρούσεφ θα επιστρέψει στον Αστέρα, με τους ιθύνοντες του οποίου έχει ήδη συνομιλήσει ή αν θα παραμείνει στον Πειραιά».

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024