Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδρι: «Το ισπανικό ποδόσφαιρο αξίζει έναν νικητή της Χρυσής Μπάλας»

Ρόδρι: «Το ισπανικό ποδόσφαιρο αξίζει έναν νικητή της Χρυσής Μπάλας»

O Ρόδρι τόνισε στις δηλώσεις του πως το ισπανικό ποδόσφαιρο αξίζει να έχει έναν παίκτη που θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, αξίζει ένας από τους παίκτες να είναι νικητής της «Χρυσής Μπάλας», δήλωσε ο κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης Ρόδρι μετά τη νίκη της Κυριακής με 2-1 επί της Αγγλίας.

Ενώ το διάσημο βραβείο κυριαρχείται από παίκτες που αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα, κανένας Ισπανός δεν έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο μετά τον σπουδαίο Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα το 1960, παρά τη «χρυσή γενιά» της Ισπανίας που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, το 2008 και το Euro 2012.

Η Ισπανία όχι μόνο έπαιξε ένα τέλειο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κερδίζοντας και τα επτά παιχνίδια στη Γερμανία, αλλά σημείωσε επίσης 15 γκολ, τα περισσότερα από οποιαδήποτε ομάδα σε ένα Euro.

«Το ισπανικό ποδόσφαιρο αξίζει έναν νικητή της «Χρυσής Μπάλας»», δήλωσε ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι μετά τον τελικό. «Θα είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να το κερδίσει ένας Ισπανός, δεν με νοιάζει ποιος. Θα ήταν υπέροχο».

Ερωτηθείς για τις πιθανότητές του να κερδίσει το βραβείο, ο Ρόδρι είπε: «Έχω ακούσει ότι (ο νικητής του Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης) Ντάνι Καρβαχάλ το αξίζει επίσης.

Από ατομική άποψη, είμαι πολύ περήφανος για αυτό που κάνω και για την αναγνώριση που λαμβάνω. Αλλά κάποιος άλλος πρέπει να κάνει αυτή την εκτίμηση».

Πάντως μετά τον τελικό ο Ισπανός ομοσπονδιακός προπονητής Λουίς ντε λα Φουέντε…απαίτησε λέγοντας «δώστε τη Χρυσή Μπάλα στο Ρόδρι».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024