Η Ισπανία επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 και κατέκτησε το τρόπαιο για 4η φορά στην ιστορία της.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ως γνήσιος Ιρλανδός που μισεί οτιδήποτε αγγλικό είχε ποντάρει ένα μεγάλο ποσό στη νίκη της Ισπανίας απέναντι στην Αγγλία και στην και στην κατάκτηση του Euro από την παρέα του Γιαμάλ.

Ο 36χρονος είχε κάνει γνωστό μέσω των social media ότι είχε ποντάρει στον τελικό και προφανώς είχε παίξει να νικήσει η Ισπανία.

Το ποσό που έχει καταθέσει μάλιστα προκαλεί ζάλη, αφού είναι 100.000 ευρώ, ενώ έκανε γνωστό και το πόσα κερδίζει. Συγκεκριμένα, αν η Ισπανία κέρδιζε 3-1 (το στοίχημα που έχει παίξει), θα είχε πάρει δύο εκατομμύρια ευρώ!

Αναλυτικά τι είχε πει ο Ιρλανδός

«Παιδιά, η Ισπανία θα κερδίσει 3-1 αύριο. Έχω ποντάρει 100.000 ευρώ, το οποίο έδινε 19/1. Αυτό το αποτέλεσμα αν έρθει θα μου δώσει δύο εκατομμύρια ευρώ, όπως θα πάρω και 1.1 εκατομμύρια ευρώ αν απλά κερδίσει η Ισπανία. Το παιχνίδι θα είναι στα γενέθλιά μου. Αύριο. Καλή τύχη και παρακαλώ», ήταν τα λόγια του Ιρλανδού αθλητή.