Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Ίνγκι Ίνγκασον, με τον Ισλανδό να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ.

Τη συγκεκριμένη μεταγραφή σχολίασε ο πρώην αμυντικός του Δικεφάλου του βορρά, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ευρώπη, ενώ στάθηκε και στην κατάκτηση του Euro 2024 από την Ισπανία.

Οι δηλώσεις του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο:

Για την επιστροφή του Ίνγκασον στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού: «Αν το έκανε ο Βιεϊρίνια που έχει τόσο μεγάλο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ θα μου προκαλούσε έκπληξη, αλλά για τον Ίνγκασον όχι γιατί δεν τον ενοχλεί αν θα τον αποδοκιμάσει ο κόσμος, τον νοιάζει μόνο το παιχνίδι και τίποτα άλλο. Οπότε δεν μου προκαλεί εντύπωση ότι θα προβάρει πλέον τα πράσινα».

Για τη μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να μπει στον όμιλο του Champions League: «Ο Λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η είσοδος στον όμιλο του Champions League. Θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί εκεί ο Δικέφαλος του Βορρά».

Για την κατάκτηση του Euro από την Ισπανία: «Οι Ισπανοί πρωταγωνιστούν και διαπρέπουν και εξελίσσονται και εκτός χώρας και αυτό βοηθάει ώστε η εθνική ομάδα να έχει τόσες μεγάλες επιτυχίες.

Τον Ντε Λα Φουέντε τον είχα ως προπονητής πριν γίνω επαγγελματίας στη Σεβίλλη. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό άνθρωπο και προπονητή που έχει μεγάλη εμπειρία από τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας. Έχει αποδείξει πόσο καλός είναι, υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, γνώριζε πολύ καλά τη φουρνιά αυτών των παικτών και δεν είναι τυχαίο αυτό που πέτυχε στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η Ισπανία κατέκτησε το Euro και με την εξέλιξη που θα έχουν αυτοί οι παίκτες μετά από δύο χρόνια μπορούν να σηκώσουν και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026.

Παρακολουθώντας τα φιλικά της Ισπανίας πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έβλεπα μια ομάδα που απέδιδε καλά, αλλά είχα μια ανασφάλεια για το πως θα παρουσιαστεί στα νοκ άουτ.

Ωστόσο, με διέψευσαν, καθώς είδα παίκτες που παρά το νεαρό της ηλικίας τους είχαν τρομερή ωριμότητα και με τα στοιχεία που έδειξαν μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Όσον αφορά για τον MVP του Euro, εγώ θα έβγαζα τον Φαμπιάν Ρουίθ, ο οποίος έκανε εκπληκτικό τουρνουά».