Σενάριο από τη Δανία θέλει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρει για τον Αρμιν Γκίγκοβιτς.

Η «Τιπσμπλάντετ» αναφέρει:

«Ο Άρμιν Γκίγκοβιτς αποχώρησε από τη Μίντιλαντ. Πλέον ο μέσος είναι ψηλά στη λίστα για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Armin Gigovic, 22 ετών, έφυγε από την FC Ροστόφ για την FC Midtjylland κατά τη διάρκεια του του Ιανουαρίου του 2023.

Ο δανεισμός του μέσου επεκτάθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γκίγκοβιτς αναδείχθηκε πρωταθλητής Δανίας αυτή τη σεζόν. Στα τέλη Μαΐου η Μίντιλαντ ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια για τον Γκίγκοβιτς αφού δεν θα έκανε χρήση της οψιόν. Ο παίκτης κατάφερε ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 53 αγώνες με τη φανέλα της FC Μίντιλαντ.

Ο 22χρονος έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τις Κλαμπ Μπριζ, Έβερτον, Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας.

«Βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές»

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Κοπεγχάγης, ο ΠΑΟΚ έχει στείλει πρόταση συμβολαίου στον 22χρονο. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο μερών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνος στην κούρσα για τον Βόσνιο στην καταγωγή παίκτη.

Ο Γκίγκοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Ροστόφ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά μπορεί να διακόψει τη συμφωνία του και να φύγει ως δανεικός λόγω του πολέμου στη Ρωσία.

Αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος. Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 2002, στη Λανσκρόνα της Σουηδίας.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την Helsingborgs IF, κάνοντας το ντεμπούτο του στην Allsvenskan, την κορυφαία κατηγορία του σουηδικού ποδοσφαίρου.

Το 2020, μεταγράφηκε στην FC Rostov, ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ της Ρωσίας. Είναι ικανός να αγωνίζεται σε διάφορους ρόλους στη μεσαία γραμμή, συνεισφέροντας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Έχει εκπροσωπήσει τη Σουηδία σε διάφορα επίπεδα νέων. , δείχνοντας το ταλέντο του στη διεθνή σκηνή και θεωρείται πολλά υποσχόμενος για το μέλλον του σουηδικού ποδοσφαίρου.