Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τράβιτσα παραμένει στον Ολυμπιακό

Ο Τράβιτσα παραμένει στον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα».

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει ο Ντράγκαν Τράβιτσα. Ο Ιταλός πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντράγκαν Τράβιτσα. Ο αρχηγός και Ιταλός πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ντράγκαν Τράβιτσα: «Είναι η τρίτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό. Και στην καριέρα μου, ποτέ δεν αγωνίστηκα για τρία σερί χρόνια σε μία ομάδα! Μόνο στην Πάντοβα, την ομάδα της πόλης μου, που είναι μια ομάδα σαν οικογένεια για μένα. Καταλαβαίνετε, ότι και ο Ολυμπιακός για μένα είναι οικογένεια! Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που συνεχίζουμε μαζί για τρίτη σεζόν.

Και οι δύο πλευρές είχαμε την επιθυμία να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Τόσο αθλητικά, όσο και στη ζωή μου, περνάω υπέροχα εδώ στην Ελλάδα, με την οικογένειά μου. Ο σύλλογος ξέρει τις ικανότητές μου, τον χαρακτήρα μου, οπότε πιστεύω ότι είναι χαρούμενοι που παραμένω, όπως είμαι κι εγώ.

Έρχεται άλλη μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις, είμαστε Ολυμπιακός και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν! Η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη, έχει διατηρήσει τον κορμό της και έχει ενισχυθεί ποιοτικά σε κάποια σημεία.

Ο πρώτος στόχος είναι να βρεθούμε όλοι μαζί, να έχουμε ένα ωραίο κλίμα στις προπονήσεις, να δουλεύουμε σε ωραία ατμόσφαιρα, να περνάμε καλά στη διάρκεια των προπονήσεων και να τα δίνουμε όλα.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και φέτος, να είναι δίπλα μας και να παίρνουμε αυτή τη μοναδική ενέργεια που μας δίνει. Θέλουμε ένα κατακόκκινο γήπεδο, το χρειαζόμαστε και το αξίζουμε. Εύχομαι μια σεζόν με πολλές επιτυχίες και μεγάλες στιγμές για ολόκληρο τον σύλλογο του Ολυμπιακού και φυσικά, να είμαστε υγιείς όλοι».»

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024