Τύχη βουνό είχε ένας 58χρονος άντρας στην Ταϊβάν, ο οποίος μπήκε με το φουσκωτό στη θάλασσα για να χαλαρώσει, όμως αποκοιμήθηκε και το ρεύμα τον παρέσυρε στα ανοιχτά.

Τον βρήκε ένα αλιευτικό σκάφος 19 ώρες μετά, να επιπλέει πάνω στην κουλούρα που είχε τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Τι συνέβη

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το odditycentral.com, στις 7 Ιουλίου, ένα αλιευτικό σκάφος που κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Νέας Ταϊπέι, εντόπισε κάτι περίεργο στο νερό, λίγα μίλια από την ακτογραμμή. Καθώς πλησίασε το παράξενο αντικείμενο, έγινε φανερό ότι επρόκειτο για έναν άνδρα πάνω σε μια κουλούρα.

Ο 58χρονος είπε ότι βούτηξε στη θάλασσα με την κουλούρα για να δροσιστεί μετά από μια ζεστή μέρα στη δουλειά. Είχε πιει και μερικά ποτά και η ταλάντευση της θάλασσας τον κοίμισε

Σε βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, το πλήρωμα φαίνεται να πετάει στον αποκλεισμένο άνδρα μια σωσίβια σημαδούρα και στη συνέχεια να τον τραβάει μέσα στο σκάφος πριν τον μεταφέρει πίσω στο λιμάνι και καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Αν και εμφανώς αδύναμος και αφυδατωμένος, ο 58χρονος άνδρας φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του,  κάτι που προκαλεί λίγη έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς ότι παρασύρθηκε με το φουσκωτό του για 19 ώρες πριν τον εντοπίσει ως εκ θαύματος το αλιευτικό σκάφος.

Δείτε το βίντεο

Ο 58χρονος Χονγκ Ναν είπε στους σωτήρες του ότι βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση αφού βούτηξε στη θάλασσα με την κουλούρα για να δροσιστεί μετά από μια ζεστή μέρα στη δουλειά. Είχε πιει και μερικά ποτά και η ταλάντευση της θάλασσας τον κοίμισε.

Θυμάται να μπαίνει στο νερό γύρω στις 6 ή 7 το απόγευμα στις 6 Ιουλίου, μόνο για να ξυπνήσει ώρες αργότερα στην ανοιχτή θάλασσα, μακριά από την ακτή.

Ο 58χρονος ζήτησε να πιει νερό, έλαβε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ταϊπέι, όπου οι γιατροί πραγματοποίησαν κάποιες εξετάσεις και του έδωσαν εξιτήριο λίγο αργότερα.