Ο 61χρονος σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής Τζόνι Ντεπ φέρεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 28χρονου μοντέλου από τη Ρωσία Yulia Vlasova.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά τον εκρηκτικό χωρισμό του και το πικρό διαζύγιο από την Άμερ Χερντ που τους οδήγησε στα δικαστήρια.

Ο διάσημος ηθοποιός βγαίνει τώρα με τη Yulia Vlasova, η οποία κάνει παρέα με τον Τζόνι Ντεπ τα τελευταία χρόνια μετά τη γνωριμία τους το 2021.

Άνθρωποι κοντά στον Τζόνι Ντεπ επιβεβαίωσαν ότι η σχέση τους είναι «περιστασιακή» και πως το ζευγάρι βλέπει ο ένας τον άλλο τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Yulia Vlasova έχει τη βάση της στην Πράγα, όπου είναι ιδιοκτήτρια ενός στούντιο αισθητικής. Εκεί ήταν που συνάντησε για πρώτη φορά και τον διάσημο ηθοποιό, στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Karlovy Vary τον Αύγουστο του 2021.

Εθεάθη να κάνει παρέα με τον Τζόνι Ντεπ στη συναυλία του φίλου του και αείμνηστου μουσικού Jeff Beck στην Πράγα μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2022. Ήταν λίγο καιρό αφότου ο ηθοποιός είχε κερδίσει την υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης και έκανε περιοδεία στην Ευρώπη.

Η Yulia Vlasova

Τα τρυφερά λόγια για τον Τζόνι Ντεπ

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τους δυο τους να ποζάρουν παιχνιδιάρικα στον φακό στην εκδήλωση, με μια selfie να δείχνει τον Τζόνι Ντεπ να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

Και ενώ η Yulia Vlasova δεν έχει επιβεβαιώσει τη φύση της σχέσης τους, άφησε ωστόσο να εννοηθεί το ειδύλλιό τους σε αναρτήσεις της στο Instagram, μερικές από τις οποίες έχουν διαγραφεί.

Νωρίτερα φέτος το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία των δυο τους να ακουμπούν τα χέρια τους ο ένας στο πόδι του άλλου ως απάντηση σε ένα Q&A στο Instagram που τη ρωτούσαν για τον αγαπημένο της ηθοποιό.

«Ο Τζόνι Ντεπ. Είναι ένας άνθρωπος που είναι απίστευτα ταλαντούχος και εμπνέει» είχε απαντήσει χαρακτηριστικά για τον διάσημο ηθοποιό.

Η ανάρτηση της Yulia Vlasova

Η μητέρα της Yulia, Galina, αρνήθηκε να σχολιάσει το υποτιθέμενο ειδύλλιο με τον διάσημο ηθοποιό. «Είναι καλύτερα να μιλήσετε στην κόρη μας για αυτό. Δεν ξέρω τίποτα. Όλες οι ερωτήσεις είναι για εκείνη» υπογράμμισε.