Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η γάτα της Τέιλορ Σουίφτ έχει μεγαλύτερη περιουσία από τον σύντροφο της, Τράβις Κελσι

Η γάτα της Τέιλορ Σουίφτ έχει μεγαλύτερη περιουσία από τον σύντροφο της, Τράβις Κελσι

Φαίνεται ότι ο Κέλσι έχει ανταγωνισμό. Τη γάτα της τραγουδίστριας.

Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Το πολυαγαπημένο κατοικίδιο – που υιοθετήθηκε από την hitmaker του «Shake it Off» το 2014 και πήρε το όνομά της από το «Law and Order» της Mariska Hargitay: SVU – κατατάσσεται στην πραγματικότητα στην τρίτη θέση της λίστας των πιο πλούσιων γατών

Είτε πρόκειται για τη Σουίφτ που ενθαρρύνει τον καλό της στο Super Bowl, είτε για τις ρομαντικές χειρονομίες που είναι γνωστό ότι κάνει ο Κέλσι – οι θαυμαστές παραληρούν για τη σχέση του ζευγαριού.

Φυσικά, ο αστέρας του NFL είναι ένα τεράστιο όνομα από μόνος του, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φήμη της Σουίφτ αγγίζει ένα άλλο επίπεδο. Και παρά την βαθιά ερωτική σχέση του ισχυρού ζευγαριού, φαίνεται ότι ο Κέλσι έχει ένα άλλο άτομο να ανταγωνιστεί. Τη γάτα της τραγουδίστριας.

Η Ολίβια Μπένσον

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι από πέρυσι η Σουίφτ συγκαταλέγεται στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου, αλλά και το κατοικίδιο της φαίνεται να έχουν τεράστια «περιουσία».

Σύμφωνα με τη Forbes-esque Ultimate Pet Rich List – που επινοήθηκε από το AllAboutCats.com – η γάτα της Σουίφτ, η Ολίβια Μπένσον, είναι βαθύπλουτη.

Το πολυαγαπημένο κατοικίδιο – που υιοθετήθηκε από την hitmaker του «Shake it Off» το 2014 και πήρε το όνομά της από το «Law and Order» της Mariska Hargitay: SVU – κατατάσσεται στην πραγματικότητα στην τρίτη θέση της λίστας των πιο πλούσιων γατών.

Ο εν λόγω ιστότοπος υπολογίζει την περιουσία ορισμένων διάσημων κατοικίδιων ζώων με βάση φανταστικούς παράγοντες, όπως η ικανότητά τους να βγάζουν χρήματα μέσω του Instagram.

Έχοντας κατά νου το υψηλού κύρους προφίλ της Ολίβια Μπένσον, οι ειδικοί πιστεύουν ότι η περιουσία της ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 97 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια στιγμή, από το 2024, ο Κέλσι εκτιμάται ότι η περιουσία του ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το CelebrityNetWorth.com. Άρα θεωρητικά, η Ολίβια Μπένσον είναι πιο πλούσια από εκείνον.

*Με πληροφορίες: Unilad

Sports in

Μπλόκο της Κομισιόν στον Όρμπαν

Οι επιλογές του Ούγγρου πρωθυπουργού Όρμπαν είχαν αφήσει να αιωρείται ότι οι Επίτροποι δε θα επισκεφτούν την χώρα που έχει την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024