Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σάνεν Ντόχερτι: Η κόρη του «Ντίλαν» αποχαιρετά τη θρυλική «Μπρέντα»

Σάνεν Ντόχερτι: Η κόρη του «Ντίλαν» αποχαιρετά τη θρυλική «Μπρέντα»

Αποτίει φόρο τιμής στον έρωτα της «Μπρέντα» και του «Ντίλαν».

Η Σάνεν Ντόχερτι, διάσημη για τους ρόλους της στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά «Beverly Hills, 90210» και στη σειρά φαντασίας «Charmed», πέθανε από καρκίνο του μαστού στα 53 της έτη, μετά από χρόνια μάχη με την ασθένεια.

Στον απόηχο του θανάτου της, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναπολούν τα χρόνια της στη μεγάλη επιτυχία του «Μπέβερλι Χιλς», τη χημεία της με τον Λουκ Πέρι και τον ξεχωριστό δεσμό τους.

Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν πιο κοντά και μετά τη διάγνωση με καρκίνο της Σάνεν Ντόχερτι

Οι δύο πρώην συμπρωταγωνιστές, που υποδύθηκαν την Μπρέντα Γουόλς και τον Ντίλαν ΜακΚέι, δεν ήταν μόνο συνάδελφοι. Ήταν και μακροχρόνια φίλοι που παρέμειναν κοντά μέχρι τον θάνατο του Λουκ Πέρι στα 53 του χρόνια μετά από εγκεφαλικό τον Μάρτιο του 2019.

Η Σόφι Πέρι, κόρη του Λουκ Πέρι, μοιράστηκε έναν εγκάρδιο φόρο τιμής στη Σάνεν Ντόχερτι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 14 Ιουλίου, η Σόφι δημοσίευσε στο Instagram stories της μια φωτογραφία του πατέρα της με την Ντόχερτι από το παρελθόν.

Η Σόφι δημοσίευσε την εικόνα, βάζοντας μια απλή αλλά συγκινητική λευκή καρδιά πάνω στην εικόνα.

Το «τέλος» μίας εποχής

Στη φωτογραφία, η Ντόχερτι που υποδύθηκε την Μπρέντα Γουόλς στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1990, και ο Λουκ, που υποδύθηκε τον Ντίλαν ΜακΚέι, χαμογελούν και οι δύο, με τον Λουκ να δαγκώνει το μαργαριταρένιο κολιέ της Ντόχερτι.

Η Σόφι είναι κόρη τουΛουκ και της Ρέιτσελ «Μίνι» Σαρπ , οι οποίοι παντρεύτηκαν το 1993 και χώρισαν το 2003. Πριν από τον θάνατο του Λουκ το 2019, το ζευγάρι μοιραζόταν την κοινή επιμέλεια της Σόφι και του αδελφού της.

Ο Λουκ πέθανε σε ηλικία 52 ετών μετά από ένα σοβαρό ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν πιο κοντά και μετά τη διάγνωση με καρκίνο της Σάνεν Ντόχερτι.

Η Σάνεν Ντόχερτι πρωταγωνίστησε στο «Μπέβερλι Χιλς» τις τέσσερις πρώτες σεζόν, ενώ ο Λουκ Πέρι συνέχισε μέχρι και την έκτη σεζόν και επέστρεψε για τη 10η και τελευταία σεζόν το 2000. Η Σάνεν Ντόχερτι ήταν επίσης μεταξύ του αρχικού καστ που επέστρεψε για την επανεκκίνηση του «Μπέβερλι Χιλς» που τελικά είχε διάρκεια μια σεζόν και έξι μόνο επεισόδια.

Sports in

LIVE: Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο

Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024