Ο αγαπημένος ηθοποιός Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια με την υγεία του και τις δύσκολες στιγμές που χρειάστηκε τη στήριξη της οικογένειάς του.

«Εμένα οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω, που είναι μη διαχειρίσιμες, είναι σε σχέση με θέματα υγείας που είναι κάτι πέρα από τις δυνάμεις σου. Μια δυσκολη στιγμή ήταν όταν εν μέσω περιοδείας είχα τρομερούς πόνους που αποδείχθηκε ότι αν λειτουργούσα με το δεδομένο ότι ‘είμαι ηθοποιός οπότε και με σαράντα πυρετό θα παίξω’ θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Ήταν μία σκωληκοειδίτιδα που θα εξελισσόταν σε περιτονίτιδα και το πρόλαβα τελευταία στιγμή» αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας.

«Έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και έλεγα ‘είχα Άγιο’ που τελευταία στιγμή είπα ‘τα παρατάω όλα και πάω κάποιος να με δει’. Αυτή ήταν μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Έχω να το μνημονεύω και είναι σχεδόν δέκα χρόνια μετά» συμπλήρωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«’Τσόνταραν’ οι γονείς μου να βγει ο μήνας»

Ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε και μάλιστα πρόσφατα «παίρνοντας τον βασικό μισθό, ίσως και λιγότερα».

«Σαφώς βγάζω παραπάνω από τον μέσο όρο, που έχω υπάρξει στον μέσο όρο, παίρνοντας τον βασικό μισθό ίσως και λίγο λιγότερα και αυτό είναι που ουσιαστικά με βοήθησε. Περνούσα δύσκολα και το είχα αποδεχτεί αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Είχα βρεθεί στη δύσκολη θέση να ‘τσοντάρει’ η μάνα μου και ο πατέρας μου για να βγει ο μήνας. Και μάλιστα με παιδί. Είναι άλλο να είσαι μόνος και να πεις μάνα δώσε μου ένα 20άρικο να πάω να πιω έναν καφέ και άλλο να λες δώσε μου για να αγοράσω φαγητό ή γάλα για το παιδί μου. Οπότε ουσιαστικά μπόρεσα να ανταπεξέλθω με βοήθεια από την οικογένεια που κατάφερα να το εκτιμήσω και να ζω χωρίς να με φθείρει μέσα μου», υπογράμμισε ο Μελέτης Ηλίας.