Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της Σάνεν Ντόχερτι - «Ήταν ο φύλακας άγγελός μου»

Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της Σάνεν Ντόχερτι – «Ήταν ο φύλακας άγγελός μου»

Ένας από τους πρώην συζύγους της Σάνεν Ντόχερτι επαινεί την αείμνηστη ηθοποιό ως σύντροφο, επισημαίνοντας ότι στάθηκε στο πλευρό του στις δύσκολες στιγμές.

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμό της Σάνεν Ντόχερτι μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, ένας από τους πρώην συζύγους της την επαινεί ως σύντροφο.

Ο Ashley Hamilton, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Σάνεν Ντόχερτι από το 1993 έως το 1994, δηλώνει συντετριμμένος από τον θάνατό της στα 53 της χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους κράτησε μόνο έναν χρόνο, ο Ashley Hamilton τη θυμάται με αγάπη ως κάποια που βρισκόταν στο πλευρό του στη διάρκεια ενός δύσκολου κεφαλαίου της ζωής του.

«Η Σάνεν δεν ήταν μόνο η σύζυγός μου, ήταν ο φύλακας άγγελός μου. Παρόλο που τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως ελπίζουμε, στάθηκε δίπλα μου σε ορισμένες από τις πιο σκοτεινές μου στιγμές. Η αγάπη και ο θαυμασμός μου κράτησε πολύ περισσότερο από τον σύντομο γάμο μας» δήλωσε στο TMZ.

Η ευκαιρία που έχασε με τη Σάνεν Ντόχερτι

«Το να την παρακολουθώ να παλεύει με αυτή τη φρικτή ασθένεια με τέτοια στωικότητα ήταν ενθαρρυντικό για πολλούς, αλλά ακόμη περισσότερο για μένα, αφού είμαι επιζών από καρκίνο» συμπλήρωσε ο Ashley Hamilton.

Αναφέρει ότι λυπάται που ποτέ δεν προσέγγισε τη Σάνεν Ντόχερτι κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο, σημειώνοντας πως ήθελε να της δώσει χώρο και ηρεμία. Αν και σαφώς τώρα αισθάνεται ότι έπρεπε να είχε επικοινωνήσει μαζί της, σημειώνοντας πως αυτό είναι μια υπενθύμιση του πόσο σύντομη είναι πραγματικά η ζωή.

«Ο κόσμος έχασε μια ψυχή ελεύθερου πνεύματος και η καρδιά μου πονάει για εκείνη και για όλους όσους την αγάπησαν» επισημαίνει χαρακτηριστικά για τη Σάνεν Ντόχερτι.

Η Σάνεν Ντόχερτι, που έφυγε από τη ζωή στα 53 της χρόνια, είχε προλάβει να τακτοποιήσει το διαζύγιό της με τον πρόσφατο πρώην άντρα της Kurt Iswarienko.

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024