Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χέιλι Τζέιντ αποκαλύπτει ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έζησε μεγαλώνοντας ως η κόρη του Έμινεμ

Η Χέιλι Τζέιντ αποκαλύπτει ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έζησε μεγαλώνοντας ως η κόρη του Έμινεμ

Η Χέιλι Τζέιντ αποκάλυψε τι την ενοχλεί περισσότερο ούσα κόρη του Έμινεμ.

Η Χέιλι Τζέιντ είναι η μοναδική βιολογική κόρη του hitmaker του «Lose Yourself» και έχει αναφερθεί σε δεκάδες τραγούδια του ράπερ.

Ένα από τα πιο πρόσφατα κομμάτια του για τη Χέιλι βρίσκεται στο νέο άλμπουμ του Eminem, The Death of Slim Shady (Coup De Grâce).

Σε ένα Q&A στο podcast της Just a Little Shady, η Χέιλι κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν την ενοχλεί όταν την ρωτούν για τον παγκόσμιο σούπερ σταρ πατέρα της

Το τραγούδι με τίτλο «Temporary» έκανε τους λάτρεις της μουσικής να δακρύσουν, καθώς είναι αφιερωμένο στην 28χρονη κόρη του για όταν τελικά πεθάνει.

«Η αλήθεια είναι, νομίζω ότι αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι δεν θα μπορέσω να πω όλα αυτά που θέλω να σου πω όταν δεν θα είμαι πια εδώ», λέει ο Έμινεμ στο δακρύβρεχτο τραγούδι. «Έτσι, αυτό το τραγούδι είναι για τη Χέιλι, για όταν έρθει αυτή η μέρα».

«Είμαι κι εγώ άνθρωπος»

Είναι προφανές ότι το δίδυμο πατέρα-κόρης είναι πολύ δεμένο, αλλά η Χέιλι παραδέχτηκε ότι υπάρχουν και μειονεκτήματα στο να είσαι κόρη του Έμινεμ.

Σε ένα Q&A στο podcast της Just a Little Shady, η Χέιλι κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν την ενοχλεί όταν την ρωτούν για τον παγκόσμιο σούπερ σταρ πατέρα της.

«Μέχρι ενός σημείου. Προφανώς το περιμένω και υπάρχουν ορισμένα πράγματα για τα οποία μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος είναι περίεργος [να μάθει], όπως θα ήταν ο καθένας όταν έχεις μεγαλώσει κατά το ήμισυ στο προσκήνιο».

Η Χέιλι συνέχισε: «Μόλις ξεπεράσει αυτό το σημείο όμως, σκέφτομαι «είμαι κι εγώ άνθρωπος, νομίζω ότι έχω να προσφέρω περισσότερα από [το να μιλάω για] τον πατέρα μου».

«Νιώθω ότι μεγαλώνοντας όταν συνέβαινε αυτό με ενοχλούσε περισσότερο γιατί έλεγα «γιατί νοιάζονται οι άνθρωποι», πρόσθεσε.

*Με πληροφορίες από: Unilad

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024