Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
MrBeast: Ο πιο διάσημος Youtuber του κόσμου εξηγεί γιατί… δεν είναι πλούσιος

MrBeast: Ο πιο διάσημος Youtuber του κόσμου εξηγεί γιατί… δεν είναι πλούσιος

«Έχω επενδύσει τα πάντα σε σημείο ηλιθιότητας»

Ο Jimmy Donaldson, γνωστός ως MrBeast, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να γίνει μια τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στο YouTube, αποφέροντας το εκπληκτικό ποσό των 600 έως 700 εκατομμυρίων δολαρίων σε ετήσια έσοδα από το κανάλι του και τη μάρκα τροφίμων Feastables.

Ωστόσο, παρά το τεράστιο αυτό εισόδημά του, ο Donaldson επιμένει ότι δεν είναι πλούσιος, κυρίως επειδή επενδύει όλα τα έσοδά του στην επέκταση της μάρκας του και στην παραγωγή περιεχομένου υψηλής ποιότητας.

Με 239 εκατομμύρια συνδρομητές και βίντεο που συχνά ξεπερνούν τις 100 εκατομμύρια προβολές, το κανάλι του MrBeast αποφέρει σημαντικά έσοδα τόσο από τα έσοδα από διαφημίσεις όσο και από συμφωνίες με εμπορικά σήματα.

«Έχω επενδύσει τα πάντα σε σημείο ηλιθιότητας»

Ωστόσο, αυτά τα σημαντικά έσοδα δεν μεταφράζονται σε προσωπικό πλούτο για τον 25χρονο. Ο Donaldson αποκάλυψε ότι δεν έχει άμεση πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. «Έχω έναν οικονομικό διευθυντή και τα πάντα, αλλά [η μητέρα μου είναι] αυτή που έχει πρόσβαση στον κύριο τραπεζικό λογαριασμό» εξήγησε.

«Έχω επενδύσει τα πάντα σε σημείο ηλιθιότητας» είπε. Αυτή η στρατηγική έχει πράγματι αποδώσει, επιτρέποντάς του να δημιουργήσει μερικά από τα πιο εξωφρενικά ακροβατικά και προκλήσεις στο YouTube.

Για παράδειγμα, κάποτε αγόρασε ένα παντοπωλείο και έδωσε σε έναν διαγωνιζόμενο 10.000 δολάρια κάθε μέρα που κατάφερνε να ζει σε αυτό, η πολύ συχνά αγοράζει ολόκληρα σπίτια και τα χαρίζει σε τυχερούς φαν του.

Έτσι, ο MrBeast δηλώνει ότι προτιμάει σε αυτή τη φάση να «θυσιάζει» το τεράστιο οικονομικό όφελος που θα μπορούσε να έχει προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου περιεχόμενο στους συνδρομητές του.

Sports in

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο 67-65: Νίκη της Εθνικής παρά τις απουσίες

Η Εθνική Ελλάδος νίκησε με 67-65 το Πουέρτο Ρίκο στο τελευταίο της εν Ελλάδι φιλικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρά τις σημαντικές απουσίες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024