Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Περιττά κιλά: Fitness influencer είπε «αντίο» σε 9 κιλά χωρίς στερήσεις - Τα 5 πανεύκολα βήματα που ακολούθησε

Περιττά κιλά: Fitness influencer είπε «αντίο» σε 9 κιλά χωρίς στερήσεις – Τα 5 πανεύκολα βήματα που ακολούθησε

Δεν έκανε πολλά, απλώς υιοθέτησε μερικές απλές αλλαγές στο τρόπο ζωής της - Ποιες είναι οι μικρές αλλαγές που την βοήθησαν να πετύχει τον στόχο της

Είναι καλοκαίρι, η περίοδος κατά την οποία όλοι λίγο-πολύ προσπαθούν να «αποχωριστούν» τα μερικά παραπανίσια κιλάκια και ψάχνουν τον σωστό τρόπο για να τα καταφέρουν.

Η Isabelle Morris, λοιπόν, γνωστή στο Instagram ως «Fitness4LazyGirls» που δίνει συχνά χρήσιμες fitness συμβουλές, μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία για το πώς κατάφερε να χάσει 9 κιλά χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα, αλλά υιοθετώντας μερικές απλές αλλαγές στο τρόπο ζωής της.

Η Isabelle έχει περίπου 120.000 followers στο Instagram, πρόσφατα αποκάλυψε πώς έχασε βάρος και κατάφερε να τονώσει το σώμα της. Όπως δήλωσε η ίδια δήλωσε, δεν υπήρχε κάτι «κακό» με το σώμα της πριν, απλώς ήθελε να κάνει κάποιες αλλαγές για τον εαυτό της.

Οι μικρές αλλαγές που την βοήθησαν να πει «αντίο» σε 9 κιλά, χωρίς στερήσεις

Όπως εξήγησε στους ακολούθους της δεν ακολούθησε την εσφαλμένη τακτική με τις στερητικές δίαιτες ή την έντονη γυμναστική, αλλά ακολούθησε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση.

Η γκουρού της γυμναστικής είπε ότι ακολούθησε 5 απλά βήματα για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Όλα όσα έκανε ήταν μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής της και τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι εντυπωσιακά.

  • Κατανάλωση τροφών με υψηλό όγκο και λιγότερες θερμίδες: «Ένα έλλειμμα θερμίδων είναι απαραίτητο για τη φάση της καύσης λίπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρώμε λιγότερο. Η κατανάλωση γευμάτων με υψηλό όγκο/χαμηλότερες θερμίδες και υψηλή πρωτεΐνη είναι το κλειδί για να νιώθουμε χορτάτοι και γεμάτοι ενέργεια ενώ βρισκόμαστε σε έλλειμμα θερμίδων».
  • Προπόνηση δύναμης: «Η προπόνηση δύναμης είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της φάσης καύσης λίπους για τη διατήρηση των μυών και την πραγματική στοχευμένη απώλεια λίπους (αντί απλώς απώλειας βάρους). Προπονούμαι τέσσερις έως πέντε φορές την εβδομάδα».
  • Περπάτημα και cardio: «Έχω στόχο 8.000 έως 10.000 βήματα την ημέρα, τον οποίο και πετυχαίνω καθημερινά. Πρόσθεσα επίσης 2 έως 4 φορές καρδιο την εβδομάδα (τρέξιμο 20-30 λεπτών ή ποδήλατο), κάτι που με βοήθησε πολύ στην επίτευξη των στόχων μου».
  • Χωρίς αυστηρούς περιορισμούς: «Παραδέχτηκε επίσης ότι απολαμβάνει γλυκά κάθε βράδυ και βγαίνει έξω κάθε Σαββατοκύριακο. Φροντίζει να ενσωματώνει γλυκά σνακ και εξόδους στο πλάνο διατροφής της, κάνοντας πιο υγιεινές επιλογές όπου μπορεί».
  • Συνέπεια και υπομονή: «Είναι το πιο σημαντικό. Μερικές εβδομάδες, ή ακόμα και ολόκληρο μήνα, δεν είδα καμία αλλαγή στη ζυγαριά, αλλά είπε ότι είναι κρίσιμο να επιμείνετε για να δείτε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Στόχος μου είναι κατά μέσο όρο η ρεαλιστική απώλεια λίπους 2 κιλών την εβδομάδα».

Πώς πήρε την απόφαση της αλλαγής

Μέσα από ένα βίντεο, έδειξε πόσο άλλαξε το σώμα της από τότε που τροποποίησε τη ρουτίνα της. Η γράμμωση στην περιοχή της κοιλιάς είναι εμφανής.


«Πρώτα, θέλω να πω ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό με την εικόνα μου “πριν”. Ήταν το σώμα μου μετά από περίοδο μυϊκής ανάπτυξης πέρυσι και χρειάστηκαν χρόνια σκληρής δουλειάς για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Είμαι απίστευτα περήφανη γι’ αυτό! Όμως, ένιωθα νωθρή και άβολα με το σώμα και το δέρμα μου. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενη με τις αλλαγές που έκανα. Το ότι εγώ επέλεξα να μπω σε φάση καύσης λίπους, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε και εσείς. Σημειώστε ότι πρόκειται για διαφορά 15 μηνών και 11 κιλών. Ξεκίνησα με μια αρχική φάση καύσης λίπους για 6-8 μήνες, στη συνέχεια ακολούθησα μια σταδιακή αύξηση θερμίδων και συντήρηση για άλλους 6 μήνες. Τώρα βρίσκομαι σε μια νέα φάση καύσης λίπους για περίπου 4 μήνες», είπε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram.

Οι followers της, την ευχαρίστησαν για τις “χρήσιμες” συμβουλές και θεωρούν ότι δείχνει υπέροχη. «Απίστευτη πρόοδος και καλές συμβουλές. Πρέπει να γιορτάσεις αυτό που κατάφερες», σχολίασε ένας χρήστης. «Λατρεύω τη μέθοδό σου και δείχνεις υπέροχη», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Sports in

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο 67-65: Νίκη της Εθνικής παρά τις απουσίες

Η Εθνική Ελλάδος νίκησε με 67-65 το Πουέρτο Ρίκο στο τελευταίο της εν Ελλάδι φιλικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρά τις σημαντικές απουσίες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024