Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη και βρίσκουν την ευτυχία στα απλά πράγματα της ζωής.

Έχοντας ένα κενό από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέλεξαν την Κρήτη για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα στιγμιότυπα, όπου είναι αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη και ξαπλωμένοι επάνω σε μία πετσέτα σε μια ήσυχη παραλία της Κρήτης.

«Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!»

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δυο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία, ήσυχη, ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο-Γιώργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή, εκφράζοντας την αγάπη της για την Κρήτη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φέρεται να βρίσκεται στο νησί εδώ και αρκετές εβδομάδες και η Δέσποινα Βανδή χρειάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα για τον τελικό του J2US και τη μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια της στο τραγούδι.

Μόλις ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έφυγε ξανά για να συναντήσει τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι δυο τους απολαμβάνουν όμορφες και χαλαρές στιγμές, κάνοντας ένα διάλειμμα από το φορτωμένο πρόγραμμά τους.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης από την πλευρά του θέλησε να εκφράσει και δημόσια τον έρωτά του για τη Δέσποινα Βανδή. Έτσι έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός απαθανάτισε την τραγουδίστρια τη στιγμή που απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας και συνόδευσε την εικόνα με τη φράση «Σε αγαπώ κορίτσι μου».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εκφράζει δημόσια τον έρωτά του για τη Δέσποινα Βανδή