Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γίνετε μόνη σας διακοσμήτρια: Τα προφίλ που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάρετε υπέροχες ιδέες

Γίνετε μόνη σας διακοσμήτρια: Τα προφίλ που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάρετε υπέροχες ιδέες

Κάντε follow κι εμπνευστείτε ελεύθερα.

Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή είστε φανς του interior design και θέλετε να βλέπετε συνεχώς ωραίες εικόνες, δεν έχετε παρά να στραφείτε στο Instagram και να πάρετε όλη την έμπνευση που χρειάζεστε.

Εμείς συγκεντρώσαμε τους κορυφαίους λογαριασμούς διακόσμησης που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στη διάσημη πλατφόρμα, για να τους ακολουθήσετε και να αντλήσετε όμορφες ιδέες.

Broadwick Soho

Ο εμβληματικός σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Martin Brudnizki, μαζί με τη δημιουργική διευθύντρια Andrea Gelardin, είναι οι «εγκέφαλοι» πίσω από κάθε φανταχτερή γωνιά που βλέπετε στο Instagram -και όχι μόνο (ρίξτε μια ματιά στις λεοπάρ club chairs και στις οροφές με καθρέφτες στο πολυτελές ιταλικό εστιατόριο Dear Jackie).

Το Broadwick Soho αποτελεί ωδή στην art deco disco αισθητική και μας θυμίζει τα πάντα, από το Studio 54 έως τη Μαρία Αντουανέτα -εάν είστε μαξιμαλίστριες ακολουθήστε οπωσδήποτε τον συγκεκριμένο λογαριασμό κι εμπνευστείτε ελεύθερα. @broadwicksoho

Augusta Hoffman

Η Augusta Hoffman, με έδρα της τη Νέα Υόρκη, αγαπάει τις γήινες αποχρώσεις, κάτι που φαίνεται σε όλες της τις δουλειές.

Από τότε που ίδρυσε το στούντιο σχεδιασμού της το 2019, η διάσημη διακοσμήτρια έχει δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον πελατολόγιο, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη σχεδιάστρια των νυφικών των διασημοτήτων, Danielle Frankel, της οποίας το νέο ατελιέ -με τα κομψά δάπεδα από χυτό σκυρόδεμα και τα έπιπλα της δεκαετίας του ’70 καλυμμένα με μοχέρ- αποπνέει πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. @augusta.hoffman

Rachel Chudley

Κανένας άλλος interior designer δεν είναι κυρίαρχος στο χρώμα και την υφή όπως η σχεδιάστρια Rachel Chudley με έδρα της το Λονδίνο.

Οι δημιουργίες της βρίσκονται στη σφαίρα των καλών τεχνών, με τις περίπλοκες τοιχογραφίες, τα μάρμαρα και τους σαγηνευτικούς πίνακες να δεσπόζουν σε κάθε χώρο που επιλέγει να διακοσμήσει.

Οι πελάτες της -ανάμεσά τους εντοπίζονται ροκ σταρ και ηθοποιοί- είναι γνωστό ότι κλαίνε από χαρά όταν τους αποκαλύπτει τι έκανε στα δωμάτια των σπιτιών τους. @rachelchudley

Reath design

Το στούντιο Reath Design με έδρα το Λος Άντζελες φημίζεται για το εκλεκτικό και mix & match στιλ του -σκεφτείτε ότι μπορούν να κάνουν ένα μοντέρνο διαμέρισμα να μοιάζει με αγγλική εξοχική κατοικία.

Στο ίδιο πνεύμα με την «ιέρεια» του mix and match, Beata Heuman, βρίσκεται και η ομάδα της που δουλεύει με δεξιοτεχνία πάνω σε statement ταπετσαρίες και ρετρό μοτίβα. Να είστε έτοιμοι/ες να αποθηκεύσετε κάθε ανάρτηση αυτού του λογαριασμού. @reathdesign

Barlow & Barlow

Το στούντιο σχεδιασμού Barlow & Barlow έχει ταλέντο στο να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο trend κάθε φορά -απλά κοιτάξτε ένα από τα πρόσφατα έργα του, το Kin House, για να πειστείτε.

Το ντυμένο με ύφασμα μπάνιο και το ροζ χρώμα που επικρατεί, καθώς και τα μοναδικά πλακάκια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε αυτό το τεράστιο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιάρικων σχεδίων που διαθέτει αυτή η ομάδα. @barlowandbarlow

Campbell Rey

Το απίστευτα καλαίσθητο δίδυμο Charlotte Rey και Duncan Campbell βρίσκονται πίσω από τα πιο όμορφα δωμάτια στο Instagram αυτές τις μέρες.

Το ξεχωριστό εκλεκτικό στιλ τους παραπέμπει σε εικόνες που μας θυμίζουν τα πάντα, από αριστουργήματα της Αναγέννησης μέχρι τους ιταλικούς εσωτερικούς χώρους της δεκαετίας του 1970.

Είναι δύσκολο να αντισταθείτε στην ικανότητά τους να σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή. Αναζητήστε την ανακαίνιση μιας βίλας Belle Époque στην Ιταλία, καθώς και την πολυπόθητη συνεργασία τους με την εταιρεία χαλιών Nordic Knots και θα μπείτε έστω και λίγο στο μυαλό τους. @campbellrey

Πηγή: GRACE

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024