Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αν θέλεις να ταξιδεύεις με στυλ, αυτός ο οδηγός για άνδρες είναι για εσένα

Αν θέλεις να ταξιδεύεις με στυλ, αυτός ο οδηγός για άνδρες είναι για εσένα

Ιδού τι πρέπει να ξέρετε, ώστε να ταξιδεύετε πάντοτε σικάτοι και άνετοι.

«Το στυλ είναι κάτι που ο καθένας μας έχει ήδη, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να το βρούμε», συνήθιζε να λέει η κυρία της μόδας, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ. Τα ταξίδια, δεν αποτελούν λόγος για να σταματήσουμε να το ψάχνουμε. Ίσα, ίσα είναι η αιτία, να ξεκινήσουμε με αυτοπεποίθηση να βαδίζουμε προς νέους κόσμους.

Υπάρχει κάτι στο να ξυπνάς σε ένα νέο περιβάλλον, να βλέπεις τοπία για τα οποία έχεις μόνο διαβάσει και να βρίσκεσαι σε ένα πλήθος που μιλάει μια ξένη γλώσσα που σε βοηθά να καταλάβεις πόσο εκπληκτικός είναι αυτός ο πλανήτης.

Τυλίξτε τα ρούχα σας για να ελαχιστοποιήσετε τις ζάρες και χρησιμοποιήστε θήκες για να διατηρήσετε την ταξιδιωτική σας γκαρνταρόμπα σε τάξη

Όταν αυτή η εμπειρία είναι συνυφασμένη με στυλ, λειτουργικότητα και οργάνωση, αυτομάτως γίνεται σαφώς ανώτερη.

Ιδού τι πρέπει να ξέρετε λοιπόν, ώστε να ταξιδεύετε πάντοτε σικάτοι.

Άνετα ρούχα

Επενδύστε σε πουκάμισα και παντελόνια ανθεκτικά στο τσαλάκωμα που μεταπηδούν αβίαστα από το πρωί στο βράδυ. Οι ουδέτεροι τόνοι και τα ανάλαφρα υφάσματα εξασφαλίζουν άνεση χωρίς να θυσιάζεται το στυλ. Αγκαλιάστε υφάσματα που αναπνέουν για τροπικές αποδράσεις και προχωρήστε σε layer για πιο δροσερά κλίματα.

To κατάλληλο ρολόι

Το σύνολο ενός κυρίου είναι ελλιπές χωρίς ένα καλά επιλεγμένο ρολόι. Προστατέψτε τα ρολόγια σας με στυλ με θήκες ρολογιών ταξιδιού. Επιλέξτε κομψές δερμάτινες θήκες που όχι μόνο προστατεύουν αλλά και προσθέτουν μια πινελιά φινέτσας στα απαραίτητα για το ταξίδι σας. Διατηρήστε τα ρολόγια σας οργανωμένα, ασφαλή και έτοιμα να απογειώσουν κάθε ντύσιμο.

Λειτουργικότητα

Συνδυάστε το στυλ με τη λειτουργικότητα επιλέγοντας τα καλύτερα ρούχα ταξιδιού για άνδρες. Αναζητήστε υφάσματα που απορροφούν την υγρασία και σας κρατούν δροσερούς και στεγνούς κατά τη διάρκεια μακρινών ταξιδιών. Τα πολυχρηστικά μπουφάν και τα μετατρέψιμα παντελόνια παρέχουν προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας ότι είστε προετοιμασμένοι για κάθε περιπέτεια.

Tip: Επενδύστε σε ένα ποιοτικό μπουφάν με άφθονες τσέπες για άνετη αποθήκευση χωρίς να θυσιάζετε το στυλ.

Πορτοφόλι

Αποχαιρετήστε τα ογκώδη πορτοφόλια που σας βαραίνουν. Επιλέξτε ένα λεπτό, δερμάτινο πορτοφόλι που συμπληρώνει την αισθητική σας στα ταξίδια. Αυτοί οι κομψοί σύντροφοι όχι μόνο κρατούν τα απαραίτητα, αλλά και γλιστρούν αβίαστα στην τσέπη ή την ταξιδιωτική σας τσάντα. Αναβαθμίστε το στυλ σας με μια μινιμαλιστική προσέγγιση, αναδεικνύοντας την κομψότητα σας σε κάθε συναλλαγή.

Tip: Επιλέξτε δερμάτινα πορτοφόλια με προστασία RFID για να διασφαλίσετε ότι οι κάρτες σας θα παραμείνουν ασφαλείς στις περιπέτειές σας.

Οργάνωση

Η γνώση της τέχνης της στρατηγικής οργάνωσης είναι το κλειδί για ένα κομψό ταξίδι χωρίς άγχος. Τυλίξτε τα ρούχα σας για να ελαχιστοποιήσετε τις ζάρες και χρησιμοποιήστε θήκες για να διατηρήσετε την ταξιδιωτική σας γκαρνταρόμπα σε τάξη. Επιλέξτε ευέλικτα κομμάτια που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς και σας επιτρέπουν να προσαρμόζεστε σε διάφορες περιστάσεις.

Tip: Πακετάρετε ένα πολυχρηστικό σακάκι που μπορεί να μετατρέψει τα casual outfits σε εκλεπτυσμένα σύνολα.

Εν κατακλείδι, η επίτευξη ενός κομψού ταξιδιωτικού στυλ προϋποθέτει στρατηγικές επιλογές και προσοχή στη λεπτομέρεια. Από τις συμπαγείς θήκες ρολογιών ταξιδιού μέχρι τα κομψά δερμάτινα πορτοφόλια και τα ευέλικτα ρούχα, κάθε στοιχείο συμβάλλει σε μια συγκροτημένη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

*Με πληροφορίες από: Nueboco | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου

Sports in

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο 67-65: Νίκη της Εθνικής παρά τις απουσίες

Η Εθνική Ελλάδος νίκησε με 67-65 το Πουέρτο Ρίκο στο τελευταίο της εν Ελλάδι φιλικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρά τις σημαντικές απουσίες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024