Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λασίθι: Τρίχρονο βγήκε από το σπίτι του και χάθηκε - Περιπλανιόταν μέχρι που το εντόπισε η Αστυνομία

Λασίθι: Τρίχρονο βγήκε από το σπίτι του και χάθηκε – Περιπλανιόταν μέχρι που το εντόπισε η Αστυνομία

Το παιδί άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το σπίτι του στο Λασίθι όσο η μητέρα του, που μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά, ήταν στην κουζίνα και μαγείρευε

Ένα νήπιο τριάμισι ετών στο Λασίθι διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και απομακρύνθηκε από το σπίτι του με αποτέλεσμα να περιπλανιέται μόνο του για αρκετή ώρα στους δρόμους της πόλης.

Όταν η μητέρα έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, είδε ανακουφισμένη ότι το παιδί της βρισκόταν εκεί

Ευτυχώς, προτού συμβεί κάτι κακό, οι αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής εντόπισαν το παιδάκι και το πήραν στο αστυνομικό τμήμα έως ότου κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των οικείων του.

Εν τω μεταξύ, η μητέρα του αντιλαμβανόμενη ότι το παιδί της είχε φύγει από το σπίτι, έτρεξε απελπισμένη να το βρει χωρίς να καταφέρει να το εντοπίσει στους γύρω δρόμους. Έτσι, πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση ώστε να αναζητήσουν και να εντοπίσουν το παιδί οι αστυνομικοί.

Προς μεγάλη της ανακούφιση, μπαίνοντας στο τμήμα είδε το παιδί να παίζει με τους αστυνομικούς που το είχαν προηγουμένως εντοπίσει να περπατάει μόνο του.

Μητέρα με τρία παιδιά

Όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ το creta24.gr, η μητέρα είναι μια γυναίκα από την Αλβανία που έχει αναλάβει μόνη της το μεγάλωμα και την ανατροφή των ανήλικων τριών παιδιών της.

Από τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας περιγράφεται ως μια σωστή μητέρα που αγαπάει τα παιδιά της, αλλά πρέπει και να δουλέψει για να τα μεγαλώσει, χθες επέστρεψε από τη δουλειά της στο σπίτι.

Χθες, αφού είχε επιστρέψει σπίτι από τη δουλειά άρχισε να ετοιμάζει το φαγητό, όταν χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί το μικρό παιδί άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το σπίτι.

Sports in

Ο Ποντένσε υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποβλήθηκε! (pics+vid)

Χαμός στο φιλικό της Γουλβς – Η ρατσιστική επίθεση κατά ποδοσφαιριστή των «λύκων» και ο Ντάνιελ Ποντένσε που αντέδρασε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024