Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, μία 70χρονη μητέρα, την οποία χτυπούσε ο γιος της. Όλα ξεκίνησαν όταν τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Κυριακής, η γυναίκα βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού της στα Ψαχνά Εύβοιας, χτυπημένη και χωρίς τις αισθήσεις της.

Με αυτό τον τρόπο ενημέρώθηκε η ΕΛ.ΑΣ, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, την γυναίκα είχε ήδη παραλάβει το ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, εκεί όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.

Η κυνική ομολογία του γιου της 70χρονης

Πέραν της ηλικιωμένης γυναίκας, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο ίδιο σημείο τον 29χρονο γιο της ο οποίος ήταν σε κατάσταση αμόκ και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Το πρωί της Κυριακής τελικά ομολόγησε ο ίδιος πως εκείνος χτύπησε την μητέρα του.

Ο ίδιος φέρεται να είπε κατά την ομολογία του προς τις αρχές πως: «Την χτύπησα με γροθιές στο κεφάλι, έπεσε και χτύπησε». Πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ενδοοικογενειακή βία.

Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε όλη τη χώρα την Κυριακή

Μόνο την Κυριακή, καταγράφηκαν 80 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η Άμεση Δράση δέχθηκε πάνω από  115 κλήσεις. Μετά την έρευνα των υποθέσεων, οι αρχές προχώρησαν σε 55 συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές μετέφεραν τρεις γυναίκες σε safe house, ενώ σε πάνω από 18 περιπτώσεις εγκαταστάθηκε panic button.

Δείτε το βίντεο