Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Βέλντε: Ένας «υδραυλικός» για την αριστερή πλευρά

Ολυμπιακός – Βέλντε: Ένας «υδραυλικός» για την αριστερή πλευρά

Ο Κρίστοφερ Βέλντε είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός για τα άκρα της επίθεσής του, ο ίδιος θέλει πολύ να έρθει. Τι θα δώσει στους ερυθρόλευκους…

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη από εχθές στην Ολλανδία και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χτίζει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σε πλήρη εξέλιξη είναι και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση εξτρέμ, με ένα όνομα να ξεχωρίζει τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ.

Κρίστοφερ Βέλντε. Ένα όνομα όχι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό. Αλλά ένα όνομα εξαιρετικά γνωστό εκεί που έχει σημασία. Διότι ο λόγος που ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού εξτρέμ της Λεχ Πόζναν, δεν είναι μόνο όσα έκανε τη χρονιά που τελείωσε στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Αλλά κυρίως, διότι διαθέτει στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικά σημαντική προσθήκη για τον τρόπο που θέλει να αγωνιστεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Τα νούμερά του και ο χώρος που του αρέσει να κινείται

Ο Βέλντε έπαιξε σε 33 ματς στο πολωνικό πρωτάθλημα με την Λεχ Πόζναν την περασμένη σεζόν, από τα οποία στα 30 ξεκίνησε ως βασικός με μέσο όρο συμμετοχής τα 78 λεπτά ανά παιχνίδι.

Πέτυχε 10 γκολ και έδωσε και πέντε τελικές πάσες για τους συμπαίκτες του. Αρέσκεται να παίζει από αριστερά και να συγκλίνει σουτάροντας με το  ανάποδο πόδι. Αυτό είναι κάτι που κάνει πολύ καλά, ενώ είναι και πολύ καλός ντριμπλέρ, ο καλύτερος στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Πρόπερσι, ο νεαρός επιθετικός είχε κάνει ακόμη καλύτερη σεζόν έχοντας 48 αγώνες, 16 τέρματα και 7 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έχει 216 παιχνίδια, 56 γκολ και 37 ασίστ σε Χάουγκεσουντ, Νεστ Σόστρα και Λεχ Πόζναν.

Ο Ολυμπιακός προχωράει την υπόθεσή του και οι Πολωνοί θέλουν 7.000.000 για να τον πουλήσουν σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει. Αλλά αν και φημίζονται για το γεγονός ότι φροντίζουν να πωλούν ακριβά, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει σοβαρή πίεση και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Νορβηγός ακραίος επιθετικός είναι κάτι το διαφορετικό και μπορεί να προσδώσει στο παιχνίδι των Πειραιωτών το απρόβλεπτο και το κάτι διαφορετικό όσον αφορά τα στοιχεία του σε σχέση με τους υπάρχοντες εξτρέμ στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Με τον Μεντιλίμπαρ να βλέπει σε αυτόν τον παίκτη που θα του προσφέρει το παιχνίδι που θέλει απο τα άκρα.

Sports in

Παρελθόν από την Εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ (pic)

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024