Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
O Άντριου Τέιτ απαγορεύεται να φύγει από τη Ρουμανία με απόφαση δικαστηρίου

O Άντριου Τέιτ απαγορεύεται να φύγει από τη Ρουμανία με απόφαση δικαστηρίου

O Άντριου Τέιτ και ο αδερφός του,Τρίσταν, κατηγορούνται για σωματεμπορία και βιασμό.

Ο μισογύνης ινφλουένσερ Άντριου Τέιτ και ο αδελφός του, Τρίσταν, πρέπει να παραμείνουν εντός Ρουμανίας ενώ περιμένουν τη δίκη τους για κατηγορίες περί σωματεμπορίας και βιασμού, αποφάνθηκε την Τρίτη δικαστήριο του Βουκουρεστίου.

Το Εφετείο του Βουκουρεστίου ακύρωσε την προηγούμενη απόφαση της 5ης Ιουλίου που είχε αμβλύνει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τον πρώην επαγγελματία kickboxer, επιτρέποντας στον ίδιο και τον αδελφό του να ταξιδεύουν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η οριστική απόφαση ελήφθη μετά από έφεση που άσκησαν οι εισαγγελείς.

«Θα συμμορφωθούν πλήρως»

Το δικαστήριο «απορρίπτει ως αβάσιμο το αίτημα των κατηγορουμένων να αντικατασταθεί η υποχρέωση να μην εγκαταλείψουν το έδαφος της Ρουμανίας με την υποχρέωση να μην εγκαταλείψουν το εδαφικό όριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε την Τρίτη.

Ενώ περιμένουν τη δίκη τους για τις κατηγορίες της σωματεμπορίας και του βιασμού, τα αδέλφια Τέιτ βρίσκονται υπό δικαστική επιτήρηση στη Ρουμανία, η οποία επανεξετάζεται κάθε 60 ημέρες.

Ο δικηγόρος τους Ευγένιος Βιντινέακ δήλωσε ότι ο Άντριου και ο Τρίσταν «θα συμμορφωθούν πλήρως» με τη δικαστική απόφαση.

Ο γεννημένος στις ΗΠΑ Βρετανός Τέιτ και ο αδελφός του Τριστάν, που δηλώνουν αθώοι, κατηγορούνται ότι στις αρχές του 2021 συγκρότησαν οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο στη Ρουμανία και στη Βρετανία.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο 37χρονος Τέιτ, ο αδελφός του και δύο γυναίκες δημιούργησαν εγκληματική οργάνωση και εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά πολλά θύματα.

Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης.

Συμβουλές περί επιχειρηματικότητας με μια γενναία δόση σεξισμού

Οι Τέιτ αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες για βιασμό και επίθεση σε ξεχωριστές υποθέσεις στη Βρετανία, όπου κατηγορήθηκαν επίσης για φοροδιαφυγή την περασμένη εβδομάδα. Ο Άντριου Τέιτ μετακόμισε στη Ρουμανία πριν από χρόνια, αφού πρώτα ξεκίνησε μια επιχείρηση με κάμερες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2016, ο Τέιτ εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Big Brother» στη Βρετανία, αλλά απομακρύνθηκε μετά την εμφάνιση ενός βίντεο που τον έδειχνε να επιτίθεται σε μια γυναίκα.

Στη συνέχεια στράφηκε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει τις προβληματικές του απόψεις.

Δίνοντας συμβουλές για το πώς να είναι κανείς επιτυχημένος, μαζί με μισογυνιστικά και μερικές φορές βίαια αποφθέγματα, τα βίντεό του τον έχουν καταστήσει έναν από τους πιο γνωστούς influencers παγκοσμίως.

Ο Άντριου Τέιτ έκανε μια σύντομη εμφάνιση το περασμένο Σαββατοκύριακο στη σκηνή ενός παραθαλάσσιου φεστιβάλ στη Ρουμανία, ως καλεσμένος του Αμερικανού ράπερ French Montana.

*Με πληροφορίες από: rfi.fr | Φωτογραφίες: Reuters

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024