Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
OnlyFans: Είναι «icon» της ποδολαγνείας και λανσάρει το δικό της κρασί - Πατάει η ίδια τα σταφύλια

OnlyFans: Είναι «icon» της ποδολαγνείας και λανσάρει το δικό της κρασί – Πατάει η ίδια τα σταφύλια

Εσείς θα το αγοράζατε;

Μια δημιουργός περιεχομένου του OnlyFans, που κερδίζει πάνω από 10.000 λίρες το μήνα δημοσιεύοντας φωτογραφίες στη δημοφιλή πλατφόρμα, έχει λανσάρει ένα κρασί περιορισμένης έκδοσης, το οποίο κοστίζει 100 λίρες.

Μάλιστα, η 30χρονη Emilie Rae δήλωσε πως πατάει η ίδια τα σταφύλια με τα πόδια της. Καθόλου περίεργο αν αναλογιστεί κανείς πως η Emilie Rae θεωρείται από τους φαν της «icon» της ποδολαγνείας.

«Ένα μικρό κομμάτι από το πόδι μου βρίσκεται σε κάθε μπουκάλι»

Ο λόγος είναι πως συχνά δημοσιεύει στον λογαριασμό της βίντεο και φωτογραφίες με επίκεντρο τα πόδια της, κάτι που οι θαυμαστές της απολάμβαναν.

Η ενασχόληση με το OnlyFans

Η Emilie Rae δημιούργησε το προφίλ της στο OnlyFans το 2018, ενώ εργαζόταν με πλήρη απασχόληση σε γραφείο, καθώς την ενθάρρυνε ένας πρώην σύντροφός της να ενταχθεί στην πλατφόρμα μόνο για ενήλικες.

Εκείνη την εποχή κέρδιζε περίπου 1.200 λίρες το μήνα, αλλά μέσα στις πρώτες 48 ώρες από την ένταξή της στην πλατφόρμα, έβγαλε 2.000 δολάρια (1.500 λίρες) μόνο και μόνο δημοσιεύοντας υπάρχουσες φωτογραφίες από την κάμερά της.

Αν η επιτυχία συνεχιζόταν και τους επόμενους έξι μήνες, η Emilie υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι θα παραιτούνταν από τη δουλειά της και θα επικεντρωνόταν αποκλειστικά και μόνο στο OnlyFans.

Αυτό συνέβη και τώρα βρίσκεται στο κορυφαίο 0,6% των δημιουργών στην πλατφόρμα με 9.000 οπαδούς, λαμβάνοντας έως και 40 αιτήσεις για βίντεο την εβδομάδα και κερδίζοντας περίπου 15.000 δολάρια (11.800 λίρες Αγγλίας) το μήνα.

Η δημιουργία κρασιού

Νωρίτερα φέτος, προτάθηκε στην Emilie μία συνεργασία για τη δημιουργία ενός κρασιού χάρη στον χαρακτηρισμό που της έχει αποδοθεί ως «είδωλο» του φετίχ με τα πόδια.

Η ίδια δήλωσε ότι «είχε εμμονή με αυτήν την ιδέα» και αγκαλιάζοντας την αρχαία τέχνη της σύνθλιψης των σταφυλιών με τα πόδια, η Emilie βοήθησε στην παραγωγή του Simp Wine, το οποίο δημιουργήθηκε στην «καρδιά» του ανατολικού Λονδίνου σε συνεργασία με το Renegade Urban Winery στο Walthamstow.

«Όλα φαίνονται πολύ σουρεαλιστικά, αλλά το γεγονός ότι ξέρω ότι ήμουν εκεί, και πάτησα τα σταφύλια, και αυτό εμφιαλώθηκε, είναι τρελό. Ένα μικρό κομμάτι από το πόδι μου βρίσκεται σε κάθε μπουκάλι και νομίζω ότι αυτό είναι που θα αρέσει στους θαυμαστές μου», δήλωσε η ίδια.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram Emilie Rae

Sports in

LIVE: Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο

Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024