Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πείτε «αντίο» στις γήινες αποχρώσεις στα νύχια – Αυτό είναι το ζωηρό χρώμα που θα κάνετε στο επόμενο ραντεβού

Πείτε «αντίο» στις γήινες αποχρώσεις στα νύχια – Αυτό είναι το ζωηρό χρώμα που θα κάνετε στο επόμενο ραντεβού

Το κοραλί μανικιούρ ήρθε για να μείνει!

Οι έντονες και ζωηρές αποχρώσεις στα νύχια φέτος έχουν την τιμητική τους -από το γαλλικό με την κίτρινη γραμμή αντί για τη λευκή μέχρι τους πιο ψυχρούς τόνους στο μανικιούρ όπως το φυστικί, τα έχουμε δει όλα.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, έκανε την εμφάνισή του ακόμη ένα φωτεινό χρώμα, που είναι must για το καλοκαίρι και θα σας συνοδεύσει στις διακοπές σας: το κοραλί.

Το «coral nail» trend έχει ήδη αγαπηθεί από αρκετές celebrities, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Florence Pugh και η Blake Lively, και δικαίως αφού τα κοραλί νύχια «φωνάζουν» καλοκαίρι, είναι ζωηρά κι εντυπωσιακά, ενώ ταυτόχρονα με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνουν να είναι ευέλικτα και να ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και όλα τα outfit.

Η νέα τάση

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την τάση, αλλά σε συνδυασμό με κάποιο nail design, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα σχέδιο σε κοραλί τόνο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε το κοραλί σε φλοράλ νύχια και να δημιουργήσετε έτσι ένα απόλυτα παιχνιδιάρικο mani. Μπορείτε είτε να κάνετε μίνι κοραλί λουλουδάκια πάνω σε μια nude βάση ή, αν θέλετε ένα πιο εντυπωσιακό στοιχείο, να τολμήσετε απλικέ 3D κοραλί λουλούδια. Αν προτιμάτε τα μινιμαλιστικά mani, δοκιμάστε να «παίξετε» με διαφορετικές αποχρώσεις του κοραλί -συμβουλευθείτε την ειδικό για να σας κατευθύνει σχετικά με την απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδας σας.

Για να διατηρήσετε όσο περισσότερο γίνεται το κοραλί βερνίκι στα νύχια σας, καλό είναι να αποφεύγετε να τα ταλαιπωρείτε. Μην τα χρησιμοποιείτε για να ανοίξετε πράγματα και προσπαθήστε να μην τα χτυπάτε για να μην καταλήξετε με σπασμένα νύχια.

Επιπλέον, φροντίστε να εφαρμόζετε καθημερινά ένα έλαιο για τα πετσάκια για θρέψη κι ενυδάτωση της περιοχής.

Πηγή: GRACE

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024