Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα προϊόντα για σφριγηλό και λείο δέρμα

Τα καλύτερα προϊόντα για σφριγηλό και λείο δέρμα

Η επιδερμίδα έχει ανάγκη από εντατική φροντίδα ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Η περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος αποτελεί μία από τις προτεραιότητες μας και για αυτό το καλοκαίρι. Εκτός από την ενυδάτωση και την λεία αίσθηση, θέλουμε να μειώσουμε και τα σημάδια χαλάρωσης αλλά και την κυτταρίτιδα.

Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας προκαλείται από το λίπος που σπρώχνει τον συνδετικό ιστό στο δέρμα και μπορεί να συμβεί είτε από την αύξηση βάρους είτε από τη γενετική.

Γιατί ακόμα και αν έχουμε χάσει κιλά, η όψη του φλοιού πορτοκαλιού είναι εκεί.

Εμφανίζεται κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς και εάν θέλουμε να την αντιμετωπίσουμε απαιτείται ένας συνδυασμός διατροφής, σωστής γυμναστικής αλλά και των κατάλληλων προϊόντων.

Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, όπως έχει διαπιστωθεί, δεν είναι συνυφασμένα με τα παραπάνω κιλά απαραιτήτως.

Οι αντικυτταριτιδικές κρέμες σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική είναι ικανά να βελτιώσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα τόσο την όψη φλοιού πορτοκαλιού που προκαλεί η κυτταρίτιδα στο δέρμα όσο και να λειτουργήσουν βοηθητικά για την μείωση του τοπικού πάχους.

Τέλος, είναι απαραίτητο να τονίσουμε ότι οφείλουμε όλες μας να αγαπάμε το σώμα μας και αν θέλουμε να το βελτιώσουμε, υπάρχουν στην αγορά τα προϊόντα που μπορούν να μας βοηθήσουν!

Βρείτε παρακάτω 4 κρέμες σώματος που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα και σφριγηλή επιδερμίδα:

CLARINS MASVELT ADVANCED BODY SHAPING CREAM

Η εμβληματική, εξαιρετικά αποτελεσματική κρέμα σώματος που προσφέρει τριπλή αδυνατιστική, συσφικτική και σμιλετική δράση. Καταπολεμά το επίμονο λίπος επιβραδύνοντας την κίνησή του προς τα λιποκύτταρα προκειμένου να περιορίσει την αποθήκευση νέου λίπους.

Επίσης, προωθεί και επιταχύνει την απομάκρυνση του περιττού λίπους. Το εκχύλισμα αρκτικής ζύμωσης που χρησιμοποιείται στη σύνθεσή της διαθέτει στοχευμένες ιδιότητες κατά της αποθήκευσης λίπους που δρουν με πολλούς συμπληρωματικούς μηχανισμούς.

Shiseido Body Advanced Body Creator

Απολαύστε πιο όμορφους μηρούς, πιο λεπτή μέση και σμιλευμένη φιγούρα με την κρέμα σώματος για αδυνάτισμα κατά της κυτταρίτιδας Shiseido Body Advanced Body Creator.

Χάρη στο σύμπλεγμα δραστικών ουσιών που περιέχει, μειώνει το υποδόριο λίπος και λειαίνει το δέρμα με κυτταρίτιδα. Η διαδικασία εφαρμογής μετατρέπεται σε απολαυστική εμπειρία με τη δροσιστική τζελ υφή και το υπέροχο άρωμα.

CAUDALIE VINOSCULPT LIFT & FIRM BODY CREAM

Kρέμα σύσφιξης και αδυνατίσματος, εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες και εκχύλισμα ίριδας, που δρουν ταυτόχρονα σε τέσσερις βασικές περιοχές του σώματος, τα χέρια, το στήθος, το στομάχι και τους γλουτούς για πιο σφριγηλό δέρμα από τον πρώτο μήνα χρήσης.

Το βιολογικό βούτυρο shea που εμπεριέχεται στη σύνθεσή της, διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος, ένα ουσιαστικό στοιχείο για την ελαστικότητά του.

Με κρεμώδη υφή που απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαροτητα στο δέρμα, ενώ αφήνει το δέρμα ελαφρώς αρωματισμένο με νότες πορτοκαλιάς.

Frezyderm Triple Effect Body Contouring Frosted Gel

Τζελ για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών, εντατικό αδυνάτισμα, σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση γραμμών σώματος σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα και κοιλιά.

Διαθέτει μοναδική καινοτομία ενεργών συστατικών που μιμείται τα σωματομετρικά οφέλη της αερόβιας άσκησης: ο μυϊκός τόνος βελτιώνεται, η συσσώρευση λίπους μειώνεται, η μικροκυκλοφορία ενισχύεται και οι πόντοι μειώνονται.

Πηγή: GRACE

Sports in

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη Stoiximan Super League

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική χρονιά της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024