Η καλοκαιρινή καμπάνια της εταιρείας ποτών St. Germain Drinks με πρωταγωνίστρια τη Sophie Turner ξεκινάει με την ατάκα της ηθοποιού «I’m looking for something different, fresh, fun». Το brand και η σταρ αναφέρονται φυσικά στο νέο τους Hugo spritz, αλλά εμείς θα πούμε ότι αυτό το φρέσκο, διασκεδαστικό και διαφορετικό στοιχείο που τόσο πολύ αποζητά η ηθοποιός αποτυπώνεται (και) στα μαλλιά της και συγκεκριμένα στο νέο της «clavicut» κούρεμα.

Η Sophie Turner υιοθέτησε, λοιπόν, το νέο trending haircut, γνωστό ως «clavicut» -το hashtag #clavicut συγκεντρώνει πάνω από 16 εκατομμύρια views στο TikTok-, που επέλεξαν φέτος ολοένα και περισσότερες celebrities, όπως η Gigi Hadid, η Laura Harrier και η Selena Gomez, για να αναφέρουμε μόνο μερικές. Την αλλαγή στα μαλλιά της ηθοποιού επιμελήθηκε ο hairstylist Daya Ruci.

Το «clavicut» κούρεμα είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα «lob haircut» (ουσιαστικά ένα μακρύτερο bob κούρεμα), που το μήκος του φτάνει μέχρι την κλείδα (αγγλιστί clavicle -εξού και ο όρος «clavicut»). Το αποτέλεσμα είναι χαλαρό και ανεπιτήδευτο, χαρίζει μια παριζιάνικη νότα στο στιλ σας και ταιριάζει απόλυτα με φυσικά ίσια ή φυσικά σγουρά μαλλιά για να πετύχετε ένα πιο messy look -σε αντίθεση, για παράδειγμα, με το επίσης hot Prada bob που είναι πιο sleek και στημένο.

Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε ένα νέο κούρεμα για το καλοκαίρι, αλλά δε θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας καρέ, υιοθετήστε το «clavicut» haircut της Sophie Turner -δείξτε στον κομμωτή σας το campaign βίντεο και τις φωτογραφίες της ηθοποιού για να τον κατευθύνετε σχετικά με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Πηγή: Grace.gr