Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Natalie Portman: Πώς η Rihanna με δύο μόλις λέξεις την βοήθησε να ξεπεράσει το διαζύγιό της

Natalie Portman: Πώς η Rihanna με δύο μόλις λέξεις την βοήθησε να ξεπεράσει το διαζύγιό της

Όταν η Rihanna της έδωσε την ώθηση να ξεπεράσει το διαζύγιο με μία μόνο ατάκα της.

Η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις και αλλαγές. Ο χωρισμός τους το περασμένο καλοκαίρι, συνοδευόμενος από τις φήμες ότι εκείνος είχε παράλληλη σχέση με μια Γαλλίδα ακτιβίστρια, βρήκε την Portman να διαχειρίζεται τη νέα της πραγματικότητα. Παρά τις δυσκολίες, η Portman συνέχισε να εμφανίζεται δημόσια με θάρρος και χάρη, συχνά σε απονομές βραβείων και επιδείξεις μόδας.

Μία από τις πιο καθοριστικές στιγμές αυτής της φάσης στη ζωή της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού ήταν η τυχαία πρώτη συνάντησή της με τη Rihanna σε μια επίδειξη μόδας. Το βίντεο στο οποίο τις βλέπουμε να αγκαλιάζονται, έγινε viral και αποτέλεσε σημείο αναφοράς. Στη χθεσινή εμφάνισή της στην εκπομπή «Today Show», με αφορμή την προώθηση της νέας σειράς της «Lady in the Lake», η Portman μοιράστηκε πόσο σημαντική ήταν αυτή η συνάντηση για την ίδια.

«Ήταν μια φοβερή ένεση αυτοπεποίθησης. Πραγματικά, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν σε εκείνη τη φάση της ζωής μου. Είμαι για πάντα ευγνώμων και την αγαπώ», δήλωσε η Portman, αναγνωρίζοντας την τεράστια θετική επίδραση που είχε η στήριξη της Rihanna.

Η Rihanna, με την αμεσότητά της, είχε αποκαλέσει την Portman «την πιο hot bitch του Hollywood», ένα σχόλιο που απέδειξε τη δύναμη της αλληλεγγύης και του αλληλοθαυμασμού μεταξύ γυναικών. Αυτή η ενίσχυση αυτοπεποίθησης ήρθε την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας στην Portman την ώθηση που χρειαζόταν για να συνεχίσει δυναμικά τη ζωή της.

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει τη σημασία της γυναικείας υποστήριξης και του ενδυναμωτικού λόγου, ιδιαίτερα σε περιόδους μετάβασης και δυσκολιών. Η Natalie Portman, με την πρώτη της τηλεοπτική σειρά να κυκλοφορεί, συνεχίζει να λάμπει σε δημόσιες εκδηλώσεις και να απολαμβάνει τη ζωή της, αφήνοντας πίσω τις δύσκολες στιγμές και προχωρώντας με θάρρος και αποφασιστικότητα.

πηγή: grace.gr

Sports in

Παρελθόν από την Εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ (pic)

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024