Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο μήνας του Ιουλίου, ειδικά σε αστρολογικό πλαίσιο, αφού έχουμε μία από τις σημαντικότερες Πανσελήνους της χρονιάς.

Στις 21 Ιουλίου θα έχουμε το «Φεγγάρι του Ελαφιού», όπως το ονομάζουν, και έρχεται να επηρεάσει πολύ έντονα μερικά ζώδια, καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Αυτή είναι η δεύτερη πανσέληνος στον Αιγόκερω καθώς είχαμε τον περασμένο μήνα, μια ακόμη Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο, τον Ιούνιο. Τα θέματα που θα απασχολήσουν πιο έντονα είναι φυσικά τα επαγγελματικά, το πώς θα αλλάξετε όσα δεν σας καλύπτουν πια κάνοντας μια νέα αρχή, αλλά και πώς θα θεραπεύσετε τις πληγές σας από μια σχέση που τελείωσε το τελευταίο διάστημα ή σας πλήγωσε έντονα.

Στα καλά νέα είναι πως ο Αιγόκερως φέρνει στο προσκήνιο τόσο την λογική όσο και το συναίσθημα. Καρδιά και εγκέφαλος είναι ώρα να έρθουν σε ισορροπία και με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσετε να το καταφέρετε αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες. Η Πανσέληνος αυτή είναι κατάλληλη και για να ξεκινήσουμε θεραπεία, καθώς ευνοεί την στροφή προς τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ακολουθούν τα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο έντονα από την Πανσέληνο του Ελαφιού στις 21 Ιουλίου, βιώνοντας αναταράξεις και γεγονότα που θα τους συγκλονίσουν:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ζώδια του νερού με κυβερνήτη την Σελήνη, επομένως η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα έρθει να «ταράξει» τα νερά, να φέρει εξελίξεις, αλλά και να σας κάνει να στραφείτε προς τον εαυτό σας. Είναι μια ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε θεραπεία, αυτοκριτική, αλλά και να διορθώσετε «δικά σας σπασμένα».

Ωστόσο τις επόμενες ημέρες, είναι σημαντικό εσείς οι Καρκίνοι, να προσέξετε την συναισθηματική σας κατάσταση, και να αποφύγετε παρεξηγήσεις και έντονους διαπληκτισμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα υπάρξει πίεση, και συναισθήματα που δεν θα σας αρέσουν, ωστόσο βρείτε τρόπους να τα εκφράσετε με σοφία και όχι με ξεσπάσματα.

Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να εστιάσετε στον εαυτό σας, και να δείτε τι πραγματικά θέλετε να πετύχετε από το επόμενο διάστημα της ζωής σας.

Αιγόκερως

Όπως καταλαβαίνετε, βρίσκεστε στο στόχαστρο της συγκεκριμένης Πανσελήνου, και το σίγουρο είναι πως τις επόμενες ημέρες τα συναισθήματά σας, αλλά και η λογική σας θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και κυβερνάται από τον Κρόνο, και αυτό σημαίνει πως από τη φύση σας είστε πιο αποστασιοποιημένοι.

Αυτή η Πανσέληνος του Ελαφιού, μπορεί να φέρει προκλήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, και να αυξήσει τις απαιτήσεις στη δουλειά φέρνοντας ένα πολύ πιεστικό κλίμα.

Είναι σημαντικό να βρείτε προσαρμογή στις καταστάσεις που θα ακολουθήσουν και είναι σημαντικό να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Η υπομονή και η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Ζυγός

Ο μήνας του Ιουλίου θα είναι μήνας προκλήσεων για εσάς τους Ζυγούς. Όσο και αν λατρεύετε την ισορροπία, πιθανότατα να την χάσετε τις επόμενες ημέρες, μόνο και μόνο για να επιστρέψετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

Είναι σημαντικό τις επόμενες ημέρες, να κάνετε μια νέα αρχή και να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σας φέρουν πιο κοντά σε μια καθημερινότητα και σε μια ζωή που επιθυμείτε και ονειρεύεστε.

Προσέξτε πολύ τις συνεργασίες σας καθώς θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα. Αυτό το διάστημα, οφείλετε κυρίως να εστιάσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη και την αναζήτηση τρόπων βελτίωσης των σχέσεων σας.

Πηγή: GRACE