Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλάζω και Εξοικονομώ: Μία πρωτοβουλία των Public που αναβαθμίζει τις οικιακές συσκευές και την καθημερινότητά μας

Αλλάζω και Εξοικονομώ: Μία πρωτοβουλία των Public που αναβαθμίζει τις οικιακές συσκευές και την καθημερινότητά μας

Ένα πρόγραμμα με πενταπλό όφελος το οποίο μας παρακινεί να αποκτήσουμε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής!

Σε μία καθημερινότητα που τρέχει με γρήγορες «ταχύτητες», το σπίτι μας είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές που μας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίζουμε χρόνο, να είμαστε ευέλικτοι, να ζούμε πιο άνετα. Αρκεί, βέβαια, να είναι καινούργιες, αποδοτικές, υψηλής ενεργειακής κλάσης, με τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να εξοικονομήσουμε ενέργεια, αλλά και χρήματα από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που η ακρίβεια έχει φτάσει στα ύψη, οι συσκευές που διαθέτουμε είναι οι high tech «σύμμαχοι» που μας βοηθούν να απολαμβάνουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, χωρίς να υπερβαίνουμε τον προϋπολογισμό μας.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να κάνουμε level up στην καθημερινότητά μας, πρέπει πρώτα να κάνουμε μία προσιτή αναβάθμιση στον οικιακό εξοπλισμό μας. Πώς θα τα καταφέρουμε , δίχως να ξοδέψουμε μία περιουσία; Αξιοποιώντας το πλήρες πακέτο «Αλλάζω και Εξοικονομώ» που μας προσφέρουν τα Public, το οποίο αποτελεί μία πρωτοβουλία που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών, καταπολεμώντας την ακρίβεια και προωθώντας συγχρόνως την ενεργειακή αναβάθμιση. Ουσιαστικά, πρόκειται για το πληρέστερο πακέτο αναβάθμισης ηλεκτρικών συσκευών για κάθε σπίτι, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 προϊόντα από δέκα διαφορετικές κατηγορίες.

«Αλλάζω και Εξοικονομώ» με τα Public σημαίνει βελτιώσω την καθημερινότητα και το σπίτι μου με τεχνολογίες αιχμής

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία των Public αποτελεί μία ιδιωτική και όχι κρατική δράση, η οποία έχει πολλαπλά οφέλη για εμάς ως καταναλωτές, πέρα από το γεγονός πως μας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουμε τον προσωπικό μας χώρο και την καθημερινότητά μας, με την αιχμή της τεχνολογίας.

Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε μία πλήρη γκάμα από δέκα διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες, όπως κλιματιστικά, ψυγεία, τηλεοράσεις, πλυντήρια, κουζίνες, air fryers, σκούπες stick και robot, καθώς και smart home εξοπλισμό. Επίσης, περιλαμβάνει προσφορές, δωροεπιταγή ανακύκλωσης έως και 100 ευρώ, καλύπτει δωρεάν την εγκατάσταση των συσκευών για όσους το χρειάζονται, ενώ οι αγορές μπορούν να γίνουν άτοκα, χωρίς κάρτα, με έως και 36 χαμηλές δόσεις.

Μάλιστα, όσοι αποφασίσουμε να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο πακέτο έχουμε επιστροφή αξίας, χάρη στο νέο “Public + Wallet”, δηλαδή το πρόγραμμα ανταμοιβών “Public +” το οποίο μας προσφέρει επιπλέον προνόμια και επιστροφή αξίας στο Public πορτοφόλι μας.

Για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ας πάρουμε για παράδειγμα την αγορά ενός κλιματιστικού ενεργειακής κλάσης Α+++. Χάρη στο πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ», λοιπόν, μπορούμε να το αγοράσουμε άτοκα, χωρίς κάρτα, να μας το εγκαταστήσει ένα ειδικό συνεργείο και παράλληλα, να επωφεληθούμε από τη δωρεάν υπηρεσία ανακύκλωσης της παλιάς μας συσκευής, αλλά και να λάβουμε ένα κουπόνι έως 100 ευρώ για μία επόμενη αγορά μας. Ωστόσο, το όφελος δεν περιορίζεται μόνο στα παραπάνω, αφού με το “Public + wallet” θα λάβουμε επιστροφή αξίας 1% για κάποια μελλοντική αγορά, από οποιαδήποτε προϊοντική κατηγορία που είναι διαθέσιμη στο public.gr, στο δίκτυο καταστημάτων Public, αλλά και στα μεγάλα καταστήματα “Public + home”

Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο, λοιπόν! Για να αποκτήσουμε μία καλύτερη, πιο άνετη και sustainable καθημερινότητα, ήρθε η στιγμή να επενδύσουμε σε high tech συσκευές οι οποίες θα αναβαθμίσουν το σπίτι, αλλά και την ποιότητα ζωής μας. Αξιοποιώντας το νέο πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ» των Public, όχι μόνο θα έχουμε πενταπλό όφελος, το οποίο περιλαμβάνει ευέλικτους τρόπους πληρωμής, προσφορές, υπηρεσίες παράδοσης και εγκατάστασης, αλλά θα διαμορφώσουμε και έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής, ο οποίος θα έχει και τον ανάλογο αντίκτυπο στον λογαριασμό του ρεύματος.

Sports in

LIVE: Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο

Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024