Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Drone ή Action Camera; Οι καλύτερες επιλογές για κορυφαίες καλοκαιρινές φωτογραφίες

Drone ή Action Camera; Οι καλύτερες επιλογές για κορυφαίες καλοκαιρινές φωτογραφίες

Δείτε τα υπέρ και τα κατά ενός drone ή μιας action cam και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας,

Είστε λάτρεις των φωτογραφιών και αναρωτιέστε αν είναι καλύτερο να αγοράσετε μια action camera ή ένα drone;

Για να ξέρετε ποια σας ταιριάζει καλύτερα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις action cameras και τα drones.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των action cams είναι ότι είναι πολύ μικρές και εξαιρετικά ελαφριές. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με αυτές να τις περάσει για παιδικό παιχνίδι. Ωστόσο απέχουν πολύ από το να είναι παιδικό παιχνίδι, καθώς συνδυάζουν μερικές από τις πιο ισχυρές φωτογραφικές μηχανές point and shoot σε ένα μικρό μέγεθος.

Η αδιαβροχοποίηση είναι ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό όλων των καμερών, καθώς διαθέτουν αδιάβροχο περίβλημα που είναι ικανό να αντέξει να βυθιστεί σε βάθος περίπου 40 μέτρων. Αυτό τις καθιστά  ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους συμμετέχουν σε θαλάσσια σπορ. Ούτε καν η άμμος ή το χιόνι δεν μπορούν να τις βλάψουν.

Επίσης εκτός από ανθεκτικές είναι ελαφριές και στην αγορά θα βρείτε διάφορες βάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται στο κεφάλι, στο στήθος, στο κράνος, στον καρπό ακόμα και στο στόμα.

Είτε λοιπόν κάνετε κατάδυση, σέρφινγκ, ποδήλατο ή ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, αυτές οι ανθεκτικές action cams μπορούν να τραβήξουν ευκρινή, σταθερά βίντεο από τις τολμηρές περιπέτειές σας.

Από οικονομικές επιλογές μέχρι premium kit, βρήκαμε μια σειρά από τις κορυφαίες action cams σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών, για να σε βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας

Action Camera 4K Ultra HD Υποβρύχια με WiFi με Οθόνη 2″ Μαύρο

Ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες ή δυσμενείς συνθήκες, καταγράψτε τις δραστηριότητες σας και κρατήστε για πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις σας.Η οθόνη LCD 2″ της κάμερας σάς επιτρέπει να βλέπετε την εγγεγραμμένη εικόνα, ενώ η αφαιρούμενη μπαταρία εξασφαλίζει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας της κάμερας.

Action Camera Akaso V50X 4K Ultra HD με WiFi με Οθόνη 2″ Μαύρο

Η action camera Akaso V50X καταφέρνει να κάνει εγγραφή βίντεο 4K/30fps & 2,7K/30fps και φωτογραφίες με ανάλυση 20MP, παρέχοντας σας εκπληκτικές εικόνες.
Η εξαιρετική σταθεροποίηση εικόνας (EIS) εξασφαλίζει εξαιρετική εμπειρία στην καταγραφή των κινούμενων αντικειμένων. Η ανθεκτική κατασκευής της V50 X, είναι αδιάβροχη στα 40 μέτρα με το περίβλημα που διαθέτει.
Το HyperSmooth 6.0 συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη για την ενσωματωμένη σταθεροποίηση βίντεο, δίνοντάς σας απίστευτα ομαλά πλάνα ανεξαρτήτως της τραχύτητας του περιβάλλοντος. Και κερδίζει βραβεία, όπως το βραβείο Emmy® για την ενσωματωμένη σταθεροποίηση αισθητήρα και λογισμικού.
Το Horizon Lock είναι ενσωματωμένο μέρος του HyperSmooth 6.0, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ να διατηρήσετε τον ορίζοντα σταθερό όταν η κάμερα περιστρέφεται 360°.

Action Camera DV124 4K Ultra HD Υποβρύχια με Θήκη με WiFi με Οθόνη 2″ Μαύρο
Η Action camera 4K SPORTS Ultra HD DV διαθέτει οθόνη LCD 2” (960 x 240 Pixels) και ευρυγώνιο φακό (Super Wide Angle Lens) με γωνία θέασης 170 μοιρών.

Επιπλέον, διαθέτει Zoom 4x και μικρόφωνο/ηχείο. Η μπαταρία της είναι αποσπώμενη με χωρητικότητα 900mAh Li-ion, προσφέροντας διάρκεια εγγραφής περίπου 1.5 ώρες και χρόνο φόρτισης περίπου 2 ώρες.

Action Camera Akaso EK7000 4K Ultra HD Υποβρύχια με Θήκη με WiFi με Οθόνη 2″ Μαύρο

Η τέλεια λύση για να απαθανατίσετε τις πιο συναρπαστικές σας στιγμές. Σχεδιασμένη για να είναι ανθεκτική και στιβαρή, επιτρέποντάς σας να την πάρετε σε οποιαδήποτε περιπέτεια, είτε είναι στη στεριά, στη θάλασσα ή στον αέρα. Είναι εξοπλισμένη με φακούς υψηλής ανάλυσης και προηγμένες λειτουργίες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο.
Με τον ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό του, είναι εύκολο να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε, ώστε να αποτυπώσετε κάθε στιγμή της περιπέτειάς σας.

Από την άλλη τα drones έχουν γίνει απίστευτα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και έχουν βρει εφαρμογές σε διάφορους τομείς. Σήμερα, τα περισσότερα drones διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα.

Τα σύγχρονα μη επανδρωμένα αεροσκάφη διαθέτουν πλέον μονάδες GPS που έχουν βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο πλοήγησης και πτήσης.

Λόγω του ακριβούς παγκόσμιου εντοπισμού θέσης που λαμβάνουν τα σύγχρονα drones είναι σε θέση να διατηρούν μια σταθερή αιώρηση, να κλειδώνουν με ακρίβεια σε μια ακριβή θέση GPS και να πετούν πίσω αν βρεθούν εκτός εμβέλειας.

Ta drones προσφέρουν αεροφωτογραφίες και μόλις πάρετε μια γεύση από αεροφωτογραφίες, στοιχηματίζουμε ότι θα θέλετε περισσότερες. Επίσης, αν δεν είστε οπαδός των λήψεων τύπου mount, τότε ένα drone είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε.

Για να μην ψάχνετε εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω:

Drone ToySky S173 Quadcopter 2.4 GHz με Κάμερα 720p & Χειριστήριο

Ο σχεδιασμός του και οι λειτουργίες του το καθιστούν κατάλληλο για αρχάριους και ερασιτέχνες χρήστες αλλά και για παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο, με άμεση οπτική επαφή και συνθήκες χαμηλού αέρα, που θα επιτρέψουν τον ευκολότερο χειρισμό και την ανάκτηση του, αν αυτό παρασυρθεί.

Drone Andowl Micro Foldable Set 998 με Κάμερα 1080p & Χειριστήριο / Συμβατό με Smartphone
Διαθέτει ανάλυση 720p HD και επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ της ποιότητας της εικόνας και των απαιτήσεων αποθηκευτικού χώρου.

Με μια κάμερα HD (720p), οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν ομαλά και καθαρά πλάνα, μεσαίας ανάλυσης, τα οποία είναι ιδανικά για χομπίστες, ερασιτέχνες και αρχάριους.

Drone Selfie WiFi Τσέπης με Κάμερα
Δώστε στις selfies φωτογραφίες σας νέα πνοή με το καινοτόμο selfie drone. Καταγράψτε όλες τις αγαπημένες σας στιγμές και χάρη στο Wifi σύστημα μετάδοσης σε πραγματικό χρόνο FPV μπορεί να καταγράψει φωτογραφίες και βίντεο.

Το ενσωματωμένο βαρόμετρο με τη λειτουργία κρατήματος ύψους παρέχει σταθερή πτήση.

Drone Beast RC Quadcopter RTF Foldable 5 GHz με Κάμερα 1080p & Χειριστήριο Μαύρο

Επιστροφή στο σημείο απογείωσης με χρήση GPS όταν η μπαταρία είναι σε χαμηλά επίπεδα ή δεν έχει σήμα. Έξυπνη ακολούθηση χειριστή μέσω GPS Φωτογράφιση με αναγνώριση χειρονομιών σε απόσταση 1-3 m από το drone και μπροστά στην κάμερα.

Σχεδιασμός αυτόματης πτήσης του drone σε πορεία πολλαπλών σημείων έτσι ώστε ο χρήστης να συγκεντρώνεται στην καταγραφή βίντεο ή λήψη φωτογραφιών.

Mini Drone HC616 Παιδικό χωρίς Κάμερα Μπλε

Κόλπα και ταχύτητα σε περιμένουν… Φωτισμός led με γρήγορο φερμουάρ εδώ και εκεί με ρολά και κόλπα.

Αυτό το Mini Drone διαθέτει ανακλαστικότητα 360 βαθμών ακόμη διαθέτει σύστημα ελέγχου 4 κατευθύνσεων και σύστημα σταθεροποίησης 6 αξόνων για πλήρη έλεγχο και διακόπτη 3 ταχυτήτων.

Μπορείτε να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε action κάμερες ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.gr οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Sports in

LIVE: Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο

Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024