Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit σε 27 χώρες

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit σε 27 χώρες

Η Merck θα καλύπτει το κόστος για θεραπείες γονιμότητας στο 98% των εργαζομένων και των συντρόφων τους

Την επέκταση του προγράμματος Fertility Benefit για τους εργαζόμενούς της σε 27 επιπλέον αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα ανακοίνωσε η γερμανική φαρμακευτική Merck.

Το πρόγραμμα «Fertility Benefit» της Merck δόθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2023 στους υπαλλήλους επιλεγμένων χωρών, με την προοπτική της ανάπτυξής του σε παγκόσμια κλίμακα το 2024. Αυτή είναι η δεύτερη επέκταση εντός του 2024 και σηματοδοτεί το επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι, καθώς η Merck προσφέρει τώρα το πρόγραμμα Fertility Benefit σε σχεδόν 50 χώρες, καλύπτοντας το 98% του συνόλου των εργαζομένων της εταιρείας, παγκοσμίως.

«Το πνεύμα φροντίδας της Merck ζωντανεύει πραγματικά όταν υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας στις πιο σημαντικές προσωπικές τους στιγμές», δήλωσε η Εκτελεστική Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Merck Belén Garijo και συμπλήρωσε: «Η επέκταση του προγράμματος Παροχών Γονιμότητας δείχνει αυτή την ισχυρή δέσμευση για βοήθεια σε όσους συναδέλφους θέλουν να φτιάξουν οικογένεια. Είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο της γονιμότητας και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε αυτή την ευκαιρία στις οικογένειες της Merck που αυξάνονται».

«Παγκοσμίως, 1 στα 6 άτομα θα αντιμετωπίσει υπογονιμότητα. Με εγκατεστημένη την τεχνογνωσία της Merck στη γονιμότητα, αναγνωρίζουμε τον σημαντικό οικονομικό και συναισθηματικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτό το ταξίδι τόσο στα άτομα όσο και στις οικογένειες. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε το Πρόγραμμα Παροχών Γονιμότητας στην Ελλάδα, ενισχύοντας την υπόσχεσή μας να υποστηρίξουμε τους υπαλλήλους μας στο ταξίδι τους προς την πατρότητα», επισήμανε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Merck Ελλάδας και Κύπρου Susan King-Barnardo.

Το Fertility Benefit είναι διαθέσιμο σε εργαζόμενους και στους συντρόφους τους, ανεξάρτητα από την οικογενειακή τους κατάσταση και τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, σύμφωνα με τους οικείους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως τεστ γονιμότητας, θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης και ορμονικές θεραπείες.

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Merck να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που υποστηρίζει την ισορροπία, την ευεξία και το αίσθημα του ανήκειν, η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ισχυρή σειρά πληροφοριακών πόρων σχετικά με τη γονιμότητα. Η Merck έχει συνεισφέρει σημαντικά στον τομέα της γονιμότητας εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στις θεραπείες για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

Εκτιμάται ότι πέντε εκατομμύρια μωρά έχουν γεννηθεί με τη βοήθεια των προϊόντων Merck, αριθμός που αντιστοιχεί περίπου στα μισά μωρά που γεννήθηκαν μέσω ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από τη γέννηση του πρώτου μωρού που συνελήφθη με εξωσωματική γονιμοποίηση το 1978.

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024