Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ούτε λέξη πίσω» λέει ο Πολάκης για τη Συρεγγέλα - «Ο Κασσελάκης ζήτησε υποκριτική συγγνώμη», τονίζει η ΝΔ

«Ούτε λέξη πίσω» λέει ο Πολάκης για τη Συρεγγέλα – «Ο Κασσελάκης ζήτησε υποκριτική συγγνώμη», τονίζει η ΝΔ

«Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες σε μια βουλευτή που δεν ήξερε καν το αντικείμενο», επισήμανε ο Π. Πολάκης - Ο Στ. Κασσελάκης επικοινώνησε με τη Μ. Συρεγγέλα, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ

Ούτε λέξη πίσω, τόνισε ο βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης σχετικά με τη χθεσινοβραδινή φραστική επίθεση που πραγματοποίησε στη γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Όπως έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Facebook «ούτε λέξη πίσω, θα σας πληρώνουμε με το αντίτιμο που αξίζει η ανάλγητη πολιτική σας».

Παράλληλα χαρακτήρισε ως «μπούρδες» τα περί «σεξιστικής επίθεσης» στη Μαρία Συρεγγέλα, καθώς, όπως είπε, «λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες σε μια βουλευτή που δεν ήξερε καν το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργεί με ΦΕΚ και όχι με εντολές από υπουργείο και ΕΟΠΥΥ» και «μιλούσε διαρκώς πάνω μου ενώ ήμουν σε τηλεφωνική γραμμή για να μην ακούγεται το ξεφτίλισμα της πολιτικής της ΝΔ με τους ανασφάλιστους».

Υπενθυμίζεται ότι η γραμματέας της ΝΔ κάλεσε τις βουλεύτριες όλων των κομμάτων, όπως και τους τομείς Δικαιωμάτων αυτών, να καταδικάσουν τη φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη και να «υψώσουν φωνή» απέναντι στο «βούλωστο» του βουλευτή Χανίων.

Πηγές ΝΔ: Ο Κασσελάκης τηλεφώνησε στη Συρεγγέλα και ζήτησε υποκριτικά συγγνώμη

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας επισήμαναν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μαρία Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη.

«Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά πηγές του κυβερνώντος κόμματος.

Καταληκτικά ζήτησαν τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη, αίτημα που κατέθεσε και ο Παύλος Μαρινάκης το πρωί, μιλώντας στο MEGA. «Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», είπαν.

Sports in

Ο Ποντένσε υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποβλήθηκε! (pics+vid)

Χαμός στο φιλικό της Γουλβς – Η ρατσιστική επίθεση κατά ποδοσφαιριστή των «λύκων» και ο Ντάνιελ Ποντένσε που αντέδρασε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024