Ούτε λέξη πίσω, τόνισε ο βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης σχετικά με τη χθεσινοβραδινή φραστική επίθεση που πραγματοποίησε στη γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Όπως έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Facebook «ούτε λέξη πίσω, θα σας πληρώνουμε με το αντίτιμο που αξίζει η ανάλγητη πολιτική σας».

Παράλληλα χαρακτήρισε ως «μπούρδες» τα περί «σεξιστικής επίθεσης» στη Μαρία Συρεγγέλα, καθώς, όπως είπε, «λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες σε μια βουλευτή που δεν ήξερε καν το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργεί με ΦΕΚ και όχι με εντολές από υπουργείο και ΕΟΠΥΥ» και «μιλούσε διαρκώς πάνω μου ενώ ήμουν σε τηλεφωνική γραμμή για να μην ακούγεται το ξεφτίλισμα της πολιτικής της ΝΔ με τους ανασφάλιστους».

Υπενθυμίζεται ότι η γραμματέας της ΝΔ κάλεσε τις βουλεύτριες όλων των κομμάτων, όπως και τους τομείς Δικαιωμάτων αυτών, να καταδικάσουν τη φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη και να «υψώσουν φωνή» απέναντι στο «βούλωστο» του βουλευτή Χανίων.

Πηγές ΝΔ: Ο Κασσελάκης τηλεφώνησε στη Συρεγγέλα και ζήτησε υποκριτικά συγγνώμη

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας επισήμαναν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μαρία Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη.

«Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά πηγές του κυβερνώντος κόμματος.

Καταληκτικά ζήτησαν τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη, αίτημα που κατέθεσε και ο Παύλος Μαρινάκης το πρωί, μιλώντας στο MEGA. «Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του», είπαν.