Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε «καρφιά» για Μητσοτάκη - Κριτική στη συνέντευξη του πρωθυπουργού

ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε «καρφιά» για Μητσοτάκη – Κριτική στη συνέντευξη του πρωθυπουργού

Στη διαπίστωση πως η απόσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα πραγματικά προβλήματα «ολοένα και μεγαλώνει» προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Ευθείες βολές στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός σε «προστατευμένο περιβάλλον». Η Κουμουνδούρου μιλά για «μεγαλοστομίες» οι οποίες «υποκρύπτουν τη διάθεσή του να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα των πολιτών».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαριθμεί τα προβλήματα και σχολιάζει τα λεγόμενα του πρωθυπουργού.

Πέντε επισημάνεις

«- Για την εξοντωτική ακρίβεια στο ρεύμα, αναγκάστηκε να υποσχεθεί μια επιδότηση για τον Αύγουστο, για να μην βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών.

– Για τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας, τα οποία αρνείται καν να κατονομάσει ως τέτοια, προανήγγειλε έκτακτη φορολόγηση μόνο τώρα που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Πριν τον καλωσορίσουμε για την προσχώρηση στο αναγκαίο μέτρο που μετ΄επιτάσεως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, περιμένουμε να δούμε τις λεπτομέρειες.

–  Για την περίφημη «τοξικότητα» στην πολιτική ζωή, αρκούμαστε να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει μόνο η περίπτωση Αυγενάκη για την οποία ρωτήθηκε. Θυμάται μήπως τον Δ. Κυριαζίδη με τα «αστειάκια» του ή, ακόμη χειρότερα, τα λεγόμενα Σκέρτσου περί «ζιζανίων που δεν πρέπει να ξαναφυτρώσουν»;

– Για την ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, την αδράνειά του την πρόδωσαν οι αμήχανες απαντήσεις του – ακόμη και η μάλλον αθέλητη αναφορά του στα μονοπώλια στην ακτοπλοϊα, τα οποία δεν έχει καμιά διάθεση ούτε καν να αγγίξει, παρότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιβολή πλαφόν. 

– Για την κατάσταση στην Υγεία και την έλλειψη γιατρών στα περιφερειακά νοσοκομεία, ο Κυρ. Μητσοτάκης περίμενε να φτάσουμε στα μέσα του καλοκαιριού, κι αυτό μόνο και μόνο για να βρει μια λύση-μπάλωμα».

Απόσταση από τα πραγματικά προβλήματα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, αυτό που όλοι γνωρίζουν: Η απόστασή του από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών ολοένα και μεγαλώνει, η πολιτική της κυβέρνησής του δεν φέρνει τίποτα καλό για την κοινωνική πλειοψηφία».

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024