Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τα οικονομικά

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τα οικονομικά

Συνεδριάζει η ΠΓ για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, θέμα που προκάλεσε αντιδράσεις μετά τις αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη. Τον λόγο πήραν μετά την ενημέρωση από τη αρμόδια Επιτροπή τα μέλη, με πηγές να μιλούν για ήπιο συναινετικό κλίμα. Απών ο Παύλος Πολάκης.

Σε χαμηλούς τόνους και κλίμα συνεννόησης διεξάγεται -τουλάχιστον προς το παρόν-, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τα οικονομικά του κόμματος, που αποτελεί συνέχεια εκείνης που διακόπηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης των μελών για τα οικονομικά στοιχεία από την Επιτροπή που όρισε ο πρόεδρος, και τα οποία έχουν άμεση σχέση με την τύχη των κομματικών ΜΜΕ, τον λόγο έχουν πάρει τα μέλη και αναμένεται να γίνει συζήτηση και για τα «μαύρα ταμεία» που επανέρχονται συνεχώς στην επικαιρότητα δημιουργώντας άσχημη εντύπωση για το κόμμα και εσωτερικές συγκρούσεις.

Ενδεικτικό ότι η λεγόμενη «φρουρά Τσίπρα» ή αλλιώς οι «8», στην προηγούμενη συνεδρίαση κατέθεσαν νέο κείμενο ασκώντας κριτική στο πρόεδρο του κόμματος για τις αναφορές σε μαύρα ταμεία, αλλά και την πρόταση για διάλυση της σημερινής οργανωτικής δομής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο τέλος, αφού ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις όσων μελών θέλουν να λάβουν το λόγο.

Πάντως το τελευταίο διάστημα οι τόνοι από την πλευρά του κ. Κασσελάκη για το ζήτημα των «μαύρων ταμείων» έχουν πέσει, σε μια προσπάθεια όπως εκτιμάται να εξασφαλιστεί λίμα συναίνεσης. «Έχω ξεκαθαρίσει ότι οι αναφορές μου σε μαύρο χρήμα δεν αφορούσαν το δικό μας κόμμα», τόνισε πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News, στρέφοντας μάλιστα τα βέλη του προς τη ΝΔ.

Επιμένει ωστόσο στα περί κακής οικονομικής κατάστασης του κόμματος και στις αιχμές περί λανθασμένης αν όχι κακής διαχείρισης.

Απών ο Παύλος Πολάκης

Από τη συνεδρίαση απουσιάζει ο Παύλος Πολάκης (δεν συμμετέχει ούτε διαδικτυακά) στον απόηχο της έντονης αντιπαράθεσης με την Μαρία Συρεγγέλα, γεγονός που οδήγησε τον Στέφανο Κασσελάκη να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την τελευταία και να της ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων.

Διαμαρτυρία εργαζομένων της Αυγής

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από την Κουμουνδούρου είναι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι της εφημερίδας Αυγή στο καθημερινό φύλλο της οποίας έχει ήδη μπει λουκέτο, αγωνιώντας για το μέλλον της εφημερίδας και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο».

Sports in

LIVE: Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο

Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024