Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ, «εκτίναξε» τους αριθμούς στα social media

Η μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ, «εκτίναξε» τους αριθμούς στα social media

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη ο… αντίκτυπος της μεταγραφής είναι αισθητός στα social media.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς λίγο μετά τις 12.30 σήμερα (16/7), υπέγραψε το συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε δίπλα στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ήδη ο αντίκτυπος αυτής της σπουδαίας μεταγραφής φαίνεται όχι στο γήπεδο, αλλά στην… αρένα των social media.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε 3,2 εκατομμύρια νέους ακόλουθους μέσα στις 48 ώρες μετά την μεταγραφή του Εμπαπέ. Αυτό είναι σχεδόν 30 φορές η μέση αύξησή της, αφού συνήθως χρειάζεται έναν ολόκληρο μήνα για να φτάσει τέτοια νούμερα.

Αυτό αναφέρει η Samba Digital, όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα Marca, σημειώνοντας τον αντίκτυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είχε η μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι ο Εμπαπέ κέρδισε επίσης 3,2 εκατομμύρια ακολούθους μέσα στις 48 ώρες μετά τη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι σχεδόν 90 φορές περισσότερο από τη μέση αύξησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού συνήθως χρειάζονται 3 μήνες για να αυξηθεί τόσο πολύ.

Επιπλέον έχουν γίνει ήδη περισσότερες από 100 αναρτήσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης που αναφέρουν τον πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν από τότε που ανακοινώθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα.

Πέντε από τις 10 πιο ελκυστικές αναρτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ανακοινώθηκε η άφιξή του έχουν επικεντρωθεί στον Γάλλο διεθνή. Το βίντεο της ανακοίνωσης της ανακοίνωσης προκάλεσε περισσότερες από 130 εκατομμύρια «εμφανίσεις» εντυπώσεις στο Instagram.

Περισσότερες από 11 εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ σε αξία μέσων για τις επωνυμίες που εμφανίζονται στο βίντεο (κυρίως συνεργάτες του Champions League όπως το Playstation ή η Nissan, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποίησε εικόνες από το UCL).

Sports in

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη Stoiximan Super League

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική χρονιά της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024