Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνουν και οι Βούλγαροι για Αγκιμπού και Λουντογκόρετς

Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνουν και οι Βούλγαροι για Αγκιμπού και Λουντογκόρετς

Γνωστός δημοσιογράφος από τη Βουλγαρία επιβεβαιώνει τη συμφωνία για τον Αγκιμπού Καμαρά - Τα βρήκαν «Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς»

Ο Αγκιμπού Καμαρά οδεύει προς τη Λουντογκόρετς μιας και ο Ολυμπιακός φαίνεται να αποδέχθηκε την πρόταση των Βούλγαρων. Από χθες Δευτέρα (15/7)  είχε γίνει γνωστή η υπόθεση για τη μεταγραφή του μεσοεπιθετικού από τη Γουινέα στη βουλγάρικη ομάδα και πλέον την είδηση επιβεβαιώνουν ουσιαστικά και ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Μέτοντι Σουμάνοφ, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Λουντογκόρετς, με την ελληνική ομάδα να βάζει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Αγκιμπού αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους Βούλγαρους.

Με τον Ατρόμητο ο Αγκιμπού μέτρησε 23 συμμετοχές τη σεζόν που μας πέρασε, με δύο γκολ και συνολικά μια πολύ καλή παρουσία που τον έφεραν ξανά στην επιφάνεια, όπως τότε που εμφανίστηκε στον Ολυμπιακό από το πουθενά το καλοκαίρι του 2021, ελεύθερος από τη Λιλ.

Μια πρώτη χρονιά ονειρεμένη για τον Αγκιμπού Καμαρά που πήρε τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς τότε, αλλά στην πορεία δεν είχε τη διάρκεια που θα τον κρατούσε στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα τον δανεισμό του στον Ατρόμητο. Ο Αγκιμπού που πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λουντογκόρετς, με τα επίσημα να απομένουν για την ολοκλήρωση του deal.

Sports in

Παρελθόν από την Εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ (pic)

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024